Леле каква дискусия - чета и се смея с глас
Споко бе момчета - нищо не се е сринало, нито пък може да се срине
Ще гледам да отговоря на всички въпроси, но и аз трябва да бачкам, както и да спя, ям и т.н. та не мога да съм постоянно на линия тук.
Атос
едва ли тая лампова Райф машина я пускат постоянно - просто тогава за тест са сложили съвременна аргонова лампа и са я светнали, за да видят какво ще стане. Така че този енергиен линк е слаб, но въпреки това се усеща излъчването като доста различно от това на съвременните реплики.
Радико
Информационен и енергиен линк са различни неща. Когато имаш мощно излъчване на живо, било то фокусирано, предавано по проводник или контактно, това е едно. Когато е линк към него, е съвсем друго. Все едно да пипаш някоя моделка на живо и по телевизора
Но имаш все пак някакво усещане за това какво представлява, нали?
За сравнение може да гледаш примерно документален филм за прасета или носорози по Animal Planet и после Фешън тв
Все информационни линкове, ама на първото едва ли ще ти стане нещо
Юлиян
Много въпроси, на които не мога веднага да отговоря по две причини - или не знам, или е доста пространно обяснението. Ще гледам полека-лека да го направя щото са интересни и имат логика. Но нещата ще са трудни за схващане така като гледам
Относно уреда - има измервания естествено, и да - скалата не стига и стрелката удря навън, снимано е дори на клип. Това беше не на лампа или др. уред, а на едно тракийско светилище - но клипът не е моя собственост, има го някъде им Фейсбук и ако го намеря ще пусна линк да видите.
Ей, не ме оставихте на мира с тия оптимизатори... Те си работят - вярвате или не, има си теми които макар заключени, дават представа кое какво е. В момента се занимавам с един куп неща които са доста по-важни и касаят здравето и живота на много хора - това е доста по-належащо и затова почти не пипам автомобили и камиони, въпреки че има интерес /и то се увеличава/. То денонощието има само 24 часа за съжаление.
Скоро ще покажа собствена лампа /досега тестовете бяха все на чужди/ със допълнителното оргонно усилвателче + отражателя със собствено излъчване, които подобряват радикално ефективността и.
Томика
Тесла трафът по принцип е захранващо за едни други неща на Тесла, но като си решил да го ползваш за Райф, да те питам - балансирани ли са ти първична и вторична по маса? Т.е. теглил ли си ги като си го правил, защото трябва да влязат в масов резонанс за да ти работи коректно трафът. На второ място, кондензаторите трябва да са соленоводни, защото водата задържа оргона като кондензатор и устройството става оргонно-електрическо, а не само електрическо. На трето място трябва да имаш правилното заземяване в активна земна точка, за да може да се свържат Небето и Земята като активни отдаващи елементи, а не само Небето със сферата на върха на плюса. Без земната точка системата не е правилна и не свързва енергиите, каквато всъщност е целта на Тесла трафа - а само прави искри и шоу че да се радват глупаците
Поздрави!