Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
aviv:
Хубав филм благодаря. :)
ppankov:
--- Цитат на: Dex в Май 09, 2009, 10:51:04 am ---Rebel, tова ,че лампата е била рентгенова не значи, че е излъчвала рентгенови лъчи. За рентгенови лъчи трябват поне 100 000 волта напрежение, а Райф не е ползвал такова.
--- Цитат ---Само преди малко в темата за запера, зачеркна теорията на Райф...
--- Край на цитат ---
Припомни, че нещо не схващам логиката.
Редакцията е моя - mzk
--- Край на цитат ---
Dex, припомням ти, това е от темата за запера на д-р Хулда Кларк:
--- Цитат на: Dex в Май 08, 2009, 10:15:44 pm ---
--- Цитат ---4.светлинни лъчи тип Раиф,
--- Край на цитат ---
Няма такова животно, ша ма извиняваш.Иначе трябва да се пуснат други теми и сега точно това ще направя.
--- Край на цитат ---
RUS:
Имате ли тази схема? Дайте мнение за схемата моля (изпълнима ли е),защото съм пълен лаик в електрониката...
P.S. Сдобих се със запер,днес жената се върна във Варна ( лекува се в Шумен,защото във Варна са абсолютни касапи) и ми беше казано че няма да може да го ползва в болницата -след химиотерапия по два дена не може да си мръдне ръката даже... помагайте нещата са в развитие.
ppankov:
--- Цитат на: RUS в Май 09, 2009, 04:54:17 pm ---Имате ли тази схема? Дайте мнение за схемата моля (изпълнима ли е),защото съм пълен лаик в електрониката...
P.S. Сдобих се със запер,днес жената се върна във Варна ( лекува се в Шумен,защото във Варна са абсолютни касапи) и ми беше казано че няма да може да го ползва в болницата -след химиотерапия по два дена не може да си мръдне ръката даже... помагайте нещата са в развитие.
--- Край на цитат ---
RUS, може ли първо да разберем каква е диагнозата на заболяването? Ще се търси най близката честота за запера според FLEX16, плюс активиране на вода, смятам , че ще дигнеш
от болничното легло жената, както и нейното стабилизиране. Нека и другите потребители да дадат мнение за това.
И да, смятам че схемата може да стане, по много по лесен начин, отколкото си предствях :)
RUS:
Преди година жената е имала гинекологични проблеми и е била на преглед.След цитонамазката на някакво образувание на шииката на матката е имало индикации за отклонения от нормалите клетки.Изрода неземен не е пуснал изледване на кръв и урина с тумор маркери ,а просто е изгорил образуванието.В резултат с тръгнали разсейките и нещата се задълбочават.Оплакванията продължават и в крайна сметка на 1 март след обстойни прегледи откриват рак на матката в напреднал 4 стадии.Следва операция и матката е отстранена.След сканиране се откриват ракови струпвания в областта на липсващите органи и не подлежи на съмнение че има разсейки из цялото тяло -въпрос на време е да се образуват струпвания.В момента вече 2 седмица действа лъчетерапия + химиотерапия в дози близки до смъртоносните... това ми е известно. За съжаление и аз скоро разбрах как стоят нещата при нея!
Проклинам че не ми казаха месец по-рано.Но така стоят нещата...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия