Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (8/86) > >>

ppankov:
Според мен звучи страшно и сложно... :o
Теофил има познат лекар, който ползва запери, също и билкови тинктури, според мен е добре да се чуе неговото мнение по въпроса. Също и преоцедура с лампата на Райф ако някой е запознат с процедурата  ???   

EDM electronics:
RUS, съчувствам на проблема в семейството ти.  Мога да ти помогна със съвет. Едно продължително гладуване, или класическо или на пресни сокове, но тогава по-продължително, би могло да стопира ако не излекува на цяло и с едно последващо гладуване да се стигне до пълно оздравяване. Надежда винаги има, но всеки сам взема решение за себе си.

Само за сведение: Учителка на моята съпруга, отписана със същото заболяване успя да се излекува напълно, това преди 15 год.

Глада е най-мощното оръжие срещу всички болести!!!

mi68:
RUS не проклинай,а мисли реално,лекарите правят каквото могат.Лекуването става по два начина:1 духовно-преосмисляне на живота и анализ на фактите тук помага църквата и божите служители:2 технократски(с ограничени възножности).Използваш лъче терапия т.е. електромагнитно поле/няма да се спирам на вредите явни са/ трябва да се използва електрогравитационно поле в инпулсен режим за да се получи параметричен резонанс с туморните клетки(имат маса) и да се пръснат и болеста да отшуми.Най-трудно е с електрогравитационното поле то има две компоминти:1маса,2заряд.За пърия метод не е подходящ за компакни устройства,втория е приложим(няма да откривам топлата вода) това е теслов трансформатор завършващ със сфера(топче).Токът от трасформатора тече радиално в топчето,магнитното поле се унищожава и имаме пулсиращо електрогравитащионно поле.За инпровизация използвай индукционна бобина за ДВГ кондензатор 1 до 3мФ/400В и един симисторен ключ за осветление за 1000Вт.Всичко се свързва серийно и се включва в 220В.Настройва се кондензатора и се върти копчето така,че да не грее бобината.За топче използвай лампа за 220В обвита със станиол домакински.С-ма с тиристор има във форума в тема за озонатори включена към 220В.С-ми има много най-важно е трасформатора с топчето,инпулсното зареждане и параметричният резонанс.
П.П.Може да се използва и 12В запалителни у-ва за кола.Най-хубаво е да се използва класически теслов т-р но трудно се израбоитва,а времето не чака.Успех.

RUS:
Искам само да поясня че това е наше приятелско семейство.Всяка информация или опит ще е добре дошла...
Благодарение на teofil имам запер,очаквам и устройството за структурирана вода...
След 3 седмици ще спрат терапията за почивка... и съм намислил дотогава да съм събрал Райф генератор.
Може и да говоря глупости,тепърва навлизам в материята -разчитам че имам средствата,търся само инфо и съдействие за схемата по която ще съберем генератора.
В момента събирам все повече информация за различни съмишленици които по един или друг начин са стигнали донякъде.Ще използвам случая да благодаря от сърце на Gogo 55,altium,teofil  че приеха нещата присърце.Всеки който познавам ще тършува за хора,възможности и варианти.Искрено се надявам да спечелим битката с времето...
mi68 не проклинам лекарите,проклинам немарливостта и сметкаджийството на един от тях... всъщност благодарение на въпросния е пропуснато ценно време и шансове!

mi68:
Така е от лекари се нуждаят болните,а пациентите са касички на лекарите.Наблегни на духовния метод а технократския е помощен.Запера дава електромагнитно поле и нещата са на кантар, идеята е да се използва параметричния резонанс,с лампа на Райф основно е електрогравитационно поле и пак параметричен резонанс,предлагам теслов трансфорнатор с топче за варянт,какви са възможностите това се прави.
П.П.Общи приказки по темата:извесно е,че около електрона имаме електронно неотрино,а то идва от вакума и тумора(маса) се захранва от вакума и е доста стабилна структура.С електрогравитационото поле маниполираме неотриното и изключваме захранването на клетката и болеста отшумява.За това електрогравитацията върши чудеса.На практика разликата между електромагнитно и електрогравитационно поле е неотриното последното,електрогравитационно поле има свойство маса.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия