Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
EDM electronics:
--- Цитат на: krasias в Май 20, 2021, 10:07:26 am --- Точно това е проблема никой от вас не подозира че мрежа съществува и всички сме свързани. Но има хора при които съзнанието работи и на друго ниво и те усещат и разбират нещата дори на големи разстояния без проблем. Нима не усещате външен натиск и лоша енергия (омраза) когато спорите тук разгорещено във форума, на някой хора им е спорт да си изливат негативите си тук.
--- Край на цитат ---
Краси, благодаря, да си жив и здрав, нищо че сме от различни отбори.
Ще дойда някой ден на вашия язовир, да ви направя едно профи показно. :D
Аtos:
Ето...ти искаш конкретика, нали? Няма как да стане по разписание.
Нещата не работят по този начин, а това, което искаш е много опасно.
И...не го искай от никой от присъстващите, ако искаш сам да си навредиш, може да си направиш "автомагия" при някой ходжа (или баячка), но ти гарантирам, че те ще изпаднат в ужас от подобно желание!
Далеч по-разумно би било да отидеш с "болежката" си...има доказано кадърни хора в това отношение. Те веднага биха ти казали в какво е проблемът и дали да се лекува с билки или енергийно влияние.
juliang:
Под "да се о*ера до ушите" имах предвид да ми мине запека... или да речем хемороидите ми да минат, или още нещо друго, дет ме мъчи...
Няма, никой няма желание да ми помогне... :) Да стане известен, обявявайки че ще ме излекува и да го направи.
П.С. преди 20-тина години роднина беше решил, че може да се вдига над земята с помощта на мисълта си... твърдеше че го прави, ама било вредно за хората около него, там някаква енергия се разпростирала... имаше някаква мания тия години, нещо свързано с йогите... Затой и не можело да го гледам как го прави. И като го гледах ... тоя направо си вярваше...
Е ... тоя сега е психолог... рабираш ли ... идват хора да им помага да се справят с психичните си проблеми... а той твърдеше че лети... :) Сега вече е доста по-нормален де...
epwpixieq-1:
--- Цитат на: juliang в Май 20, 2021, 02:37:21 pm ---Под "да се о*ера до ушите" имах предвид да ми мине запека... или да речем хемороидите ми да минат, или още нещо друго, дет ме мъчи...
Няма, никой няма желание да ми помогне... :) Да стане известен, обявявайки че ще ме излекува и да го направи.
--- Край на цитат ---
juliang, недей те така не сте казали не са ви помогнали, но не за да станат хората известни. Запека е функция на киселинността на организъма както и на възможността му, през власинките на дебелото черво, да а абсорбира необходимите хранителни вещества така че най-малкото трябва да си промените диетата а това е много много по-трудно, отколкото изглежда, понеже е навик който обикновено ни е насаден още от ранните ни години.
Хемороидите са технически разширени вени (само на места който не се виждат обикновено), тоест факторите които предизвикват разширени вени са подобни на тези които предизвикват хемороиди. За съжаление те са 2-ра степен признак, тоест имало е признак в организма които показва проблем, от начина на хранене, и той не е бил решени и на база на това хемороидите са втората, по-висока, степен на проявява, като последствие, на този първоначален проблем, който не е решен. Така че те не са нещо което лесно не се променя, понеже проблема е вече доста задъбочен. И двата проблема които посочвате както и хиляди други произлизат от проблем с дебелото черво където с времето власинките умират под постоянното дразнение на не добре разградени протеинови молекули (глутен но и не само той). Умирането на тези власинки намалява абсорбиращата способност на организма ( през дебелото черво) и гарантира трагичното състояние на организма след определено време, след като има дълготрайно постоянно намалено абсорбиране на необходимите нутриенти, в зависимост от спецификата на човека и начина му на живот и хранене. Писал съм много за това във форума, така че ако се интересувате да си помогнете наистина ( което само вие може да го направите а не някой друг ) ще намерите и прочетете коментарите. В допълнение слушайте лекциите на Др. Уолак ( за който съм давал препратки ) понеже това са едни от малкото ресурси на Интернет които буквално са живото спасяващи.
juliang:
Пикси, с'я това го обясни на пича, дето искаше да си прави лампа или да търси помощ от хора с лампа, за да си оправи хемороидите.
--- Цитат на: Steelheart в Май 19, 2021, 09:24:24 am ---... Интересувам се от тази материя и съм наясно, че всичко в тази вселена вибрира, и скоро прочетох и за този българин (извинявам се не се сещам името в момента), който е открил как да управлява материята със звук. Което звучи доста страшничко. Но всичко това навежда на една единствена мисъл. Тези машини с правилните честоти и резонанси могат да свършат всичко, което така наречените от някой хора "шамани" твърдят. Плюс това аз не виждам нищо странно дали през скайп или по друг начин, да се пренася нещо в енергоинформационната матрица, в която живеем.
--- Край на цитат ---
какво е твоето мнение по изказаното твърдение? Кой е натикал в главата на бедния човечец такива откровени глупости? Смяташ ли че не е твое задължение да обясниш на човека, че с неговото нещастие могат да злоупотребят? Смяташ ли че и този форум трябва да позволява да се популяризират такива откровено измамни твърдения? Докога ще позволяваме всякакви шарлатани да разпространяват такива заблуди? И тук ли? Нали е все пак поне амлко технически форум?
Или "дай да си мълчим, щом не ме засяга пряко мен"...
Добре... някой ще изреди ли поне 10 заболявания или състояния, при които Райф лампата СЪС СИГУРНОСТ ще помогне? Аз ще се опитам да намеря добороволец (ако аз не попадам под критериите) над който да се проведе НАУЧЕН експеримент, а не "една жена на пазара каза, че съседката й чула някой да казва че лампата помагала".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия