Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
Dex:
--- Цитат на: vitan в Май 11, 2009, 09:54:00 pm ---Ето конкретна помощ – случай как се бори рак с дух и диета: http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=9822590#9822590
--- Край на цитат ---
Аз пък познавам лично първия човек в България излекуван от рак на мозъка с Антималигноцит и неговата майка,която със същото лекарство се е излекувала от рак на матката. Първия човек е момиче, сега на 19 години. След като са я излекували, майка и е привиквана в КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ, като престъпник и са я разпитвали, защо е излекувала дъщеря си с неразрешени методи. Дано това ви даде повод за размисъл в какъв свят живеем. Нали господин зелени чорапки?
ppankov:
--- Цитат на: gotiniq7 в Май 11, 2009, 09:44:21 pm ---Има един автобус от старите, дето правеха мобилни прегледи преди години. Уговарям един вътрешен човек да я свали. Точно такава лампа трябва да е, пълна е с водород и хелий. До 2000 волта не би трябвало да има опасно лъчение. С електрониката сам няма да се справя.
--- Край на цитат ---
Знам ги тези автобуси, навремето и мен ме преглеждаха в такъв:)
Виж какво казва Гого: излъчването му е няколко десетки пъти по малко от рентгеновия апарат, дори и по малко от монитора му...
Според мен, дотук са много важни две неща:
1. Маломощна лампа за излъчвне.
2.Достатъчна честотна пропускливост на лампата за указаните честоти.
Излиза, че за лъчевото електричество, материята, трябва да се "побутва", а не да се "изстрелва" с големи мощности, в радиационния спектър.
Напоследък ми се върти идеята, от 4 или 6 броя инфрачервени диоди, направо амплитудно модулирани по зададената честота...
После директно на предметната масичка, да видим как трепе микробите :)
Dex:
--- Цитат ---Напоследък ми се върти идеята, от 4 или 6 броя инфрачервени диоди, направо амплитудно модулирани по зададената честота...
После директно на предметната масичка, да видим как трепе микробите Усмивчица
--- Край на цитат ---
Ей, тъкмо те бях отписал и взе, че каза нещо добро. Това го имам готово с 16 светодиода за светотерапия, но не са инфрачервени, а са оранжево червени. Казват имали добро проникване в тъканите. Смятам, че трябва честотна модулация, а не амплитудна.
ppankov:
--- Цитат на: Dex в Май 11, 2009, 10:29:09 pm ---
--- Цитат ---Напоследък ми се върти идеята, от 4 или 6 броя инфрачервени диоди, направо амплитудно модулирани по зададената честота...
--- Край на цитат ---
Ей, тъкмо те бях отписал и взе, че каза нещо добро. Това го имам готово с 16 светодиода за светотерапия, но не са инфрачервени, а са оранжево червени. Казват имали добро проникване в тъканите. Смятам, че трябва честотна модулация, а не амплитудна.
--- Край на цитат ---
Добре, покажи да видим.
И защо честотна модулация а не амплитудна? Смятам, че амплитудната се постига по лесно.
GMG:
--- Цитат на: rebel в Май 11, 2009, 10:34:30 pm ---
--- Цитат на: Dex в Май 11, 2009, 10:29:09 pm ---
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
Добре, покажи да видим.
И защо честотна модулация а не амплитудна? Смятам, че амплитудната се постига по лесно.
--- Край на цитат ---
По принцип, амплитудната модулация е по-трудна в
схемно отношение. ;)
Но и двата типа модулация си имат своите преимущества.
При честотната, носещият сигнал е не-променлив...
т.е. колкото е захранването, само се мени коеф. на
запълване на модулиращият сигнал.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия