Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (13/86) > >>

GMG:
   Сега се сетих че, имам една лампа от доста отдавна...
Ходих да я изровя, за да я снимам...прозрачна е, по диаметър е
като луминисцентните, но по-къса. Била е в детско-инфекциозно
отделение за пречистване на стаята от паразити и инфекции.
Бяха ми казали че, когато работи, не трябва да се стои близо до нея.
Не ми се смейте ;D...разбирателите да кажат става ли за нещо?

П.П. До колкото знам е излъчвала синьо-виолетова светлина...
 (едната спирала е прекъсната !)

ppankov:
GMG,
това е озонатор  за медицински цели :)
Ползва се за болнична дезинфекция на въздуха, болничната хигиена го изисква.
В микробиологичните шкафове с активен биофилтър, се монтират също такива лампи, по
време на манипулации се изключват, включват се преди и след работа, успоредно с вентилацията на шкафа.

По горе предложих амплитудна модулация, евентуално да  ползвам радиолампа за буфер, но не ми е проблем да го направя и с честотна, и със широчинно импулсна, както и кодово импулсна...но нали знаеш - не е небходимо с оръдие да трепеш хлебарки :)

Dexi,
инфрачервените диоди не са като оранжево червените :) заради спектъра.
Ще се радвам да видя постановката ти със 16-те светодиода.

caduceus:
Колеги,
може би аз нещо не разбирам същността на Райф лампата, но не е ли свързан ефектът с модулиране на скаларни вълни? Плазмата в лампата е само източник на различни по честота лъчения, но едва ли само светлинни  :) Тук става въпрос според мен за проникващо лъчение с неелектромагнитен характер, свързано само и единствено заради начина на генерирането си със "нормалната" светлина или прочее електромагнитни ефекти. Прякото излъчване на скаларно лъчение с необходимата честота или модулирането на носещо такова с втора настройваща честота води до лечение и стимулиране на здравите клетки - опитвам се само да ви напомня да не се отклонявате в областта на нормалната физика, мислете като Тесла... Защото подобни лампи са патентовани първо от него преди 120 години, после Лаковски прави модификация /описана в атачвания док. файл в темата/, а най-накрая Райф отново открива топлата вода  :)   
Поздрави

Dex:
Точно така е caduceus.
А ето какво имах в предвид rebelчо http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000NLM1NK/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=
На това съм му изкарал вход за управление и чака опити, но не съм стигнал до там все още, имам и други неща за вършене.
И така. Цялата работа се върти около монополярните импулси. Само те могат да дърпат струните на торсионните полета, които управляват всичко и структурират и подреждат всичко. Лазерът, светодиодите, заперът, лампата на райф, това са все машини работещи с монополярни импулси. Ултравиолетовите лампи са друга бира и нямат нищо общо с райф и сие от гледна точка на принципите.

caduceus:
Dex
Тука хората вече ще кажат, че сигурно се познаваме и сме се сговорили нещо с тебе  :) Щото мислим много еднакво. Точно така е - монополярните импулси с рязък заден фонт увличат радианта-оргона-етера и създават еднопосочно движение. Колеги, представете си пулсираща струя от дюза с ежектор, през ежектора се засмуква присъединен към основната струя флуид, като увеличава обема и намалява скоростта му. Ако са различни по състав /например газов реактивен и въздух/, потоците след известно разстояние се смесват и стават едно. Но ако изключите за момент газовата струя, въздушната още няколко мига по инерция ще продължи да се всмуква в ежектора и изхвърля през дюзата. След секунда-две ще спре и тя, разбира се, но в този непосредствен след спирането момент изхвърляното след двигателя е само въздух... Давам тази флуидна аналогия за да ви светне крушката на последния етаж, че с електричеството и радианта нещата са същите. Природата работи по доста еднакви калъпи :) Който е чел Хермес Трисмегист, ще се сети че "каквото е горе, такова е и долу", т.е. няма значение нивото дали е микро или макро, схемите на Господ са подобни - защото простите неща не се развалят и работят добре във всякакви условия  ;)
Какво се случва с импулсния ток? Същото. Радиантът се държи като ежектираната струя, присъединява се към течението на тока и то много бързо - и като го отсечем отзад импулса, радиантът продължава и се "излива" през "дупката". Не знам дали ме разбирате, няма значение дали дупката е запълнена с метал, т.е. събитието е в проводник, или е в искрище... Естествено във втория случай си личи най-добре, но процесът е еднакъв. Тесла го е "виждал" директно - и не е само той...
Как се нагажда всичко това към обсъжданата тема? Малък пример, че полезното действие на запера не се крие в електричеството, а то просто се ползва за модулация на неелектрическата присъединена радиантна компонента е това:

-------------------------------------------------------------------
 pnp
  View Member Profile
 Find Member\'s Posts   Apr 10 2009, 07:04 AM Коментар #326 

На Тесла братчеда или на т'слата дръжката, все тая

Група: Members
Коментари: 116
Регистриран: 10-March 09
От: Пловдив
Потребител No.: 2 841

Сега ще ви запозная с един нов метод за въздействие с вибрации. За да се

възползвате от него, на вас ви трябват два или повече говорителя с определена

ориентация на магнитната система. Ето как се избират походящите. Купувате си

компас, отивате в магазина за говорители вземате говорителя и доближавате

компасът към него. Ако северът посочи говорителя, то този говорител ще ви

свършши работа. Важно е да се знае, че мембраната на говорителя не трябва да

е метална или с метални примеси. Също така е препоръчително корпуса на

говорителя да е пластмасов, а самия говорител да е със съпротивление на

бобината 8 ома. И така, вземате говорителите и ги закрепяте на плоскост от

дърво или пластмаса, като лицето на говорителите е към плоскостта. Свързвате

плюсовете на г-те с плюса на запър или честотен генератор. Ползвайте 1 или

2,5Khz. Минусите не се свързват никъде. Так устройството се явява като

антена.
Поставяте плоскостта с говорителите отдолу и върху нея слагате храната си или

хранителни продукти. Можете да слагате месо, риба, плодове и зеленчуци, яйца,

мляко, ядки, хляб. За 5 минути измират всички микроби, паразити и яйца на

паразити. За 20 минути се разграждат токсините в храната, като формалдехида,

а токсичните "D" аминокиселини се превръщат в нетосични в "L" форма. Трябва

да знаете, че на устройството му пречат метални предмети върху него, така че

когато слагате нещо за дезинфекция и тетоксикация, то не трябва да е в

нетални съдове. Първоначално си направих един експеримент с две филии хляб.
Завих ги в найлон и едната сложих на уреда, а другата на неутрално място.

Пуснах запъра на 2,5Khz за около 8 часа, след което го спрях и зачаках. След

4 дни филията на неутралното място се покри с черен мухъл, а другата имаше

нещо като плесен само в мястото където е била мамбраната на говорителя.Около

това място всичко беше чисто. В случая ползвах само един говорител и

предполагам затова се получи зона където няма въздействие.
Вижте снимките от опита и си правете изводи.

---------------------------------------------------------------------

източник - затворената тема тук:

http://www.jivdom.info/forum/index.php?showtopic=1296&st=300

А сега кажете, какъв е точно смисълът от много високи напрежения и токове, кварцови, ултравиолетови и рентгенови лампи, шарени светодиоди и прочее технически и електрически чудесии  :) Твърдо съм убеден че и заперът, и лампата на Лаковски, и устройството на д-р Райф само модулират радианта, а резонансът с честотата на бацилите и другите гадинки е радиантно-механичен, не електрически. По тази причина не ви трябват повече от 3-4 вата мощност за да избиете всички неща дето мърдат из един организъм, стига да знаете как  :)
Извинете ме за дългия пост, ама ме хваща бяс от глупостите дето чета тука понякога. Дано съм бил полезен
Поздрави

ПП
И не е необходимо да се облъчва човекът директно, може да е дистанционно посредством т.нар. свидетел или дори мисълформа  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия