Ако ти стиска - отваряш си шаманска нишка и там ще те срещна.
Какво означава това? Любител си на спора? Целта ти е да наддумаш някого и по този начин да си вдигнеш самочувствието?
Или нещо друго, което не разбирам? Тук не виждам интерес или желание да се
разбере нещо, нито да се
обясни (ако се смяташ за вещ в дадена материя)!!!
Начинът на водене на "дискусия" не ми допада, момчета...и то - защото това не е дискусия! Нивото пада много!!
Не нивото на знания (не ме разбирайте погрешно),
нивото на разговор имам в предвид!
Юлиане..вече се чудя по какъв начин да представям тази информация във възприемчив за теб вид...
За да ти въздейства някой от разстояние, ти сам трябва да имаш положителна нагласа за приемане на подобни влияния.
Иначе е все едно с УКВ приемник да се опитваш да хванеш дълги вълни.
Ти нямаш подобна нагласа, дори повече - ти имаш "блокиращ филтър", който сам си си сложил. Оттам-нататък...всичко, което би било пратено към теб, би се "удряло в стена".
Да, това също е полезно и при негативни влияния, въпреки, че не го осъзнаваш, а ти идва "отвътре".
Колкото до "омагьосването" - освен, че личният ти филтър работи и в тази насока, едва ли някой (който е в час с тези неща) би си прецакал кармата с това, да ти прави някакви магии, и то заради някакъв спор в някакъв форум - безумно е!
Освен, че за лична магия се иска генетичен материал (приеми го като ДНК адрес в матрицата). Да, може по визуалните (или аудио) комуникационни устройства да се предаде временно негативно влияние, но дори и да го усетиш, вътрешната ти убеденост никога няма да го отдаде на подобна причина. Би намерил десетки други "по-правдоподобни" причини за такова неразположение - храна, недоспиване, напитки, магнитни бури и...каквото друго се сетиш.
Така че...пий си бирата и не се тревожи за такива неща:)
Само едно ще те питам (питал съм те доста пъти, но без отговор) :
Как така, човек като теб, който отрича всичко, което не е "око да види, ръка да пипне", иначе вярва в силата на плацебото и самовнушението?
Как приема една "магия", а отрича друга?
И защо, приемайки, че човек може да се излекува (или разболее)
сам, чрез самовнушение...не приема факта, че това въздействие може да се наложи и външно - от друг човек?
Отричаш наличието на мозъчни вълни, открити още преди 100 години от "стандартната наука" или нещо друго?
Човешкият мозък излъчва вълни, установено е!
Също така - приема! Кое ти е трудно
ти да приемеш като разбиране?