Имам аз една мечта. Докато си е моя, тя винаги си остава мечта. Дали ще бъде реализирана или не, няма никакво значение, резултата винаги е един и същ – ентропия и хаос. Когато тази мечта стане обща се появява екипното/колективно/ съзнание,което твори реалността и много хубавата дума действителността, т.е. колективното/екипно/ съзнание и действие води до материализацията на нещата и твори настоящето. Тази съща обща мечта с екипно съзнание и действие твори също и бъдещето-материализира го. Миналото е било - за да станем по мъдри, а да ли е така е отделен въпрос. Ъръ – на старобългарски –Велик, Иске Булгар Ъръ – Стара Велика България. Аръ – мъдар, Арии – мъдреци/ белобрад ст-арец – мъдрост на сто години/, БъЛъГръ – цялата суша на планетата Земя, Бълги – земляни, БългАри – мъдри земляни. Това е само една малка ретроспекция на това, което е Било. Няма нищо невъзможно за човешкия дух и воля. Но се появява основния въпрос – дали е имало смисъл да се насочва тази обща мечта в тази посока, присъствал ли е Висшия разум – Азъ и мъдростта - Аръ. И от всичко това зависи какво бъдеще ще създадем-материализираме. Ако е присъствал елемента мъдрост- ще сътворим порядък от по Висш тип – наслада за сетивата и душата. Тази обща мечта/мисъл/ с екипно съзнание и действие притежава мощна енергия да твори настоящето и бъдещето, да създава ред и порядък в хаоса и с мощна енергия /на етера, на вакуума , черната материя-енергия/ да създава анти ентропия и да поддържа този порядък в хаоса. Ък-съзнание, добитък /добит-ък/съзнание/. Затова се казва бъди умен /разумен, мъдър/, за да ти са умни децата. Затова древните българи са казвали за децата до 4 години – остави го докато му дойде Ъка , а от там нататък има много дъл-ък път за усвояване на разума.Ум царува, ум робува, ум патки пасе, ако го няма разума, т.е. да се погледне истината от различни/7/ страни. Ъл – нещото притежаващо огромна скорост в вселената /наричали са я Чел – от там идва чело, череп-нещото в което е вселената, человек-нещо материално което притежава цялата вселена и живее един век/. Ъкъл-съзнание притежаващо голяма скорост в вселената. Баг-ъли- са се казвали народните представители в Кинеша /Баг или по сегашному Бог/- Божествена скорост която взема решението на всеобщата-единна мисъл. Мис-ъл, най голямата скорост. Казва се изведнъж ми блесна една мисъл, нещо с такава скорост, че само можете да я почувствате , а не да я измерите. Казва се, че древните българи били Варвари, да ви го преведа: Вар-означава сияние,белота, а цялата дума сияйна мъдрост, бяла мъдрост- мъдрост от хилядолетия / по мои сметки първата ни държава, а и първа на планетата води началото си някъде към 70 000г преди Христа/. Аз лично искам да съм Варварин, искам да съм Българин. И още една друга стара българска думичка Тангра, видоизменена транскрипция от ДенГрей / Гръ – в обединената цялост на вселените, Ей- разпространено навсякъде, има Ден, Ен – върховна, божествена енергия. Изписвано още ТенГри / ДинГир- при шумерите и Уакан Танка- при индианците/. Тангра – Великата тайна на енергията, която твори всичко и светлината за да го има светлия ден, за да има анти ентропия и порядък в хаоса . И вярата в Тангра е исконната / истина ката икона/, сакрална вяра в светлината, която се поражда тази Велика тайна-енергия /ДенГрей/, вяра в светлия ден за го бъде и има светлото бъдеще. И затова аз мисля, но това е само мое лично мнение, че да се насочват усилията в тази посока да горим водород е грешно. Дайте да оставим Великия дух/сила,енергия/ на водата на мира. На старобългарски Алпа Кулман-този по чиято воля и желание сме сътворени, сакрален древен знак IYI , сегашен Н2О.Да не ви разказвам в древността като сме го наранили какво се е случило с человечеството. Успехи може би ще постигнем с Автотермията и Ендотермията. Водата /Кулман, IYI/ има памет, и може да се моделира и програмира, а аз мисля че там е ключа от бараката. Да помислим в тая посока и да достигнем реални резултати. Дайте да пръснем границите на тая жалка Държава в момента, и света да разбере,че ни има, и че сме Мъдри, Древни и Велики. Тъжно е все пак, ако мислим, че знанието за великите чудеса на света е изгубено - отнесено в гроба от отдавна мъртвите ни предци и праотци. Може би всеки още чувства пулса на онова „изчезналото” древно /Варварско/ племе – наречено Прабългари. Това племе, което вече е преживяло много ери, епохи и кървави сражения, може би все още крие някъде в гените си и съзнанието си (или са изгубени навеки) градежните планове, тайните познания, духа и волята нужни за чудесата на света и Светло-сияйното бъдеще. Това древно племе, което е отстоявало правото, че всички хора по природа са свободни, равни и независими, и всички са били целеустремени за постигане на „Висшия Здрав Разум /Азъ/” , и управлявани от Него. Нима ние съвременниците и наследниците на това племе не можем да го постигнем. Затова трябва на има Алтернативен Сговор- т.е. заедно със съгласието на всички да говорим за нещата, защото е казано сговорна дружина планина повдига. Да заложим принципа: Ние знаем , Ние можем , Ние искаме, и със своите действия да го докажем. Да набележим основни приоритетни теми по които да дебатираме. Да създадем с екипно мислене и действия реални - материализирани алтернативни /икономични/ уреди, да създадем друго алтернативно мислене и съзнание, коренно различно от сегашното. Да бъдем Багъли и Българи. Мисля, че можем да го постигнем. Извинявам се дългото писание, но мисля, че ви направих поне малко по Българи, т.е. мъдри земляни. Както пеят Петте сезона , капка по капка вир, вече е пълна реката. Да спрем доколкото се може реките от пари, които изтичат от нашите джобове. Да станем река от мъдри земляни. Да участваме, кой с каквото може, идеи, знания, пари и да постигнем реални-материални неща. Дори да създадем заедно едно АД с членски внос по 1-2 левчета на месец. Защото
Глас Народен – Глас Божи !
ОБЩЕНИЕТО /САРАКТА/ ПРАВИ СИЛАТА
И може би само по тоя начин, ще накараме и другите 95% от нашия мозък да заработят, а това е огромна Енергия. Иначе всичко останало е глас в пустиня, напразно разпилени сили, енергия, пари и време.