Поздрави на всички интересуващи се от HHO енергията и eiffel65!!!!!!!!! Да ще поясня! Първо ще се повторя: електролизера е експериментален и до момента забелязах отстраними конструктивни недостатъци които няма как да се видят от снимки или видео. Описание:всяка плоча е с размер 10.4 по 13.5 см. или 140.4 кв.см. от 316L стомана 1.5 мм. : разстоянието между плочите е 1мм. : за всяка клетка схемата е следната, през една плочите са свързани + и – те. +–+– : всички клетки са свързани последователно: в двата края подавам +– !! Така описан елктролизера е с площ едностранно 3369.6 кв. см. Електролита е с 10% плътност на NaOH. Имам да оправя някои неща и ще направя подробно видео с показания на уреди за мощност, ток, напрежение, налягане,добив. Това кратко видео което виждате е добив 1лт./64сек. при12.85 А/12.3 V =158W приложена мощност след 4 часа работа на електролизера и доливане на дест. вода. Калкулатора показва 108,38% по Фарадей и 65.03% електрическа ефективности при DC електролиза. Не намирам че това е похвално! Поради тази причина се въздържам от коментари. Започнах работа по пулсиращо захранване но за това по нататък! За това съм в този форум, да покажа какво съм направил да помогне някой ако може и аз да помогна ако мога!!?? Питайте и споделяйте за да вървим напред! Първо да станем повече след това много и на края всички!