Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Жива вода

<< < (25/33) > >>

krasinet:

--- Цитат на: Discorder в Август 14, 2011, 01:47:03 pm ---http://www.bio-produkti.com
Ето на тази кана попаднах аз преди два дена. :) Видяхме я с един приятел какво представлява, интересното е, че единият електрод (на мъртвата вода ) е стоманен, а другият е титанов. За пропусклива преграда се ползва негледжосана каолинова каничка, която за моя радост се продава и отделно за 10 лв.
Въпросът ми е дали наистина според вас при такава конструкция на активатора няма отделяне на метални йони в живата вода или ако има дали е пренебрежимо малко. На сайта естествено твърдят че именно чрез титановия електрод са решили проблема.
Докато умувахме с моя човек по темата той ми подхвърли и друга идея: Въгленови (коксови електроди).
Това пробвано ли е и има ли нежелателни ефекти при такова изпълнение? ( говорим за електроди от чист кокс за високи температури , без примеси от парафин например). До няколко дни са ми обешали електроди от дъгова лампа (старите театрални прожектори), те дали ще са подходящи?

--- Край на цитат ---

Това е китайска пластмасова кана от 2-3 лева + адаптора и електродите , става кана за жива и мъртва вода .   :)

sbk1:
http://www.youtube.com/watch?v=_Lf_ToE6L9Y
Титан и керамика, това използва в Русия. Ю. Рахманин.

Seeker:
Аз ползвам графитни (коксови) електроди. Съществуват коксови Ф-та, използвани в леарството. От такъв материал се режат електроди с походяща форма. После се изваряват, за да се отмият прахоляците и изчистят порите. Първоначално водата е леко мътна в активатора, избистря се след 5-6 използване. За сепаратор ползвам торбичка от плътна памучна тъкан. 

caduceus:
krasinet
В банята оптимизаторът го слагам на гъвкавата връзка на душа, но махам няколко пръстенчета, за да е монтиран директно на вътрешното пластмасово маркуче. Така има по-пряк контакт. Вдига тонуса и има очевидна разлика във водата с която се къпеш, все едно пиеш ментов чай през кожата :) Това е мое лично усещане и не ангажирам никой. Ще цитирам и едно лично съобщение от клиент - колега с подобен опит, без да споменавам кой е /не съм го питал за разрешение все пак/:

Zaradi zimnite usloviq mi se naloji da svalq optimizatora. Ne iskah da go otka4a doakto iamshe kolovozi. Vmesto tova go izpolzvah v banqta na dush bateriqta. Naistina se useshtashe usezaem efekt. Kojata  q chustvah po meka, bqh po toniziran, unikalen efekt. Izpolzvah K1 po tozi na4in nqkolko meseca

Относно водата, не съм мерил алкална ли е след оптимизатора и т.н. За мен е важна степента на насищането и с оргон и на това се базират всички мои технологии. Имах и 1-2 оргонизиращи поставки за съд с вода навремето, но съм ги метнал някъде из гаража  :) Проточния метод е по-добър. Сега зареждам за пиене чрез други методи - Спърлинг рингове, Мировинг и др., а при водоактивиращите ми системи за напояване - чрез модифициран вариант на К1 и многоелементна решетка

Поздрави

Радико:
Не се заблуждавайте относно йоните. Винаги ще се отделят някакви йони. обикновено с вреден ефект Евентуално намален по един или друг начин. Не мога да не спомена обаче, е има лесен "не толкова ефтин обае" начин нещата да се обърнат в наша полза.
Ако поне единият електрод "или най добре и двата" се направи от сребро ефекта от водата е с пъти по силен.     

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия