Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Жива вода
caduceus:
Абсолютно може, но ползвай само плюсовия полюс защото там има и оргонна съставляваща. Ако ти се намира нещо сребърно /тел, лъжичка и т.н./ ще стане още по-добре. Цопни го във водата и му подай плюс от запера за 10-15 минути, би трябвало да стигне за начална обработка и да има някакъв позитивен ефект при по-дълга употреба
Кутиите ми /особено последната, позлатена HealthboxOK/ хич не са нищо и никакви, а съдържат специфична схема, подобрявана в продължение на над три години и са много мощни като действие. Усещат се физически и непосредствено от почти всички хора - и то доста силно, особено в сравнение със запера. За същите крайни резултати ще им трябват само 1-2 минути, но щом имаш запер - си действай с него.
Навремето един колега /мисля че беше Dex/ беше пуснал + на запер през високоговорител и върху дъската, сложена на високоговорителя не мухлясваха тестови филии хляб. Настрани - да. Не се сещам сега къде беше това, имаше и изисквания към високоговорителя. Типичен ефект на оргонната компонента при импулсен прав ток, идентичен със този от пирамиди и прочее подобни слаби устройства.
Поздрави!
PyroVeso:
А оргонната съставляваща в плюса не трябва ли да стимулира развитието на живите организми (в частност - на мухъла и на плесените), а не да го потиска и да ги убива, както е в случая с говорителя?
caduceus:
Не. Сурово месо например се дехидратира и изсушава - доказано нееднократно дори при твърде слаби полета и опити с пирамиди. Оргонния плюс по принцип е бактерициден, а при живи организми с по-висша степен на самоорганизация като растения, животни и хора, просто захранва собствените им жизнени полета. Това е валидно само ако полето е позитивно - при негативни е обратно и бактериите си виреят без проблем.
Това все пак е твърде общо обяснение. Има различни видове динамика на плюс оргонните полета и е добре да се отчитат особеностите. Например дали са модулирани да се разпространяват по повърхност като ципа /неутрализатора ми на геопатогенни зони е с точно такава технология за генериране на защитно плюс поле/, или полето е обемно и рефлекторно отразено само в една посока /ОК-М или HealthboxOK/, динамично обемно в тороид /воден хармонизатор/ или динамично обемно в сфера /модифициран кадуцей на Мировинг/. И т.н. Тези неща ги споменавам, тъй като всички те са генератори /по-точно концентратори/ на плюс оргонно поле, но от различни видове. Нещата не могат да се обяснят с един пост, разработил съм технологията доста и продължавам напред. Има начини и за формиране на лъч, както и резонансни методи за напомпване на полето подобно на лазер - но още ги изучавам в момента. Нямам нищо готово за показване от този вид /засега/.
Поздрави!
ПП
Ето, можем да си говорим и като нормални хора :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия