Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Магнитен двигател на Muammer Yildiz
Maistora52:
Извиненията със силикона и разхлабени магнити въобще не може да е причина. Това са приказки за непосветените... На изложбата нищо няма да тръгне... Такава е идеята - Голямото очакване да се превърне в разочарование за надеющите се... На тях трябва да им се внуши, че такива двигатели не могат да работят, за да спрат с експериментите... и, ха-ха-ха - "ония" да си запазят статуквото!
Най-подробно съм разучил вече всички разработки на Йълдъз... че те не са една и две, а повече от две дузини... и поне половината от тях ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ!
Вие, колеги, не може да не се съгласите, че ако една идея не работи, няма да правите реплика след реплика на едно и също неработещо устройство. Просто е абсурдно такова усилие... и влагане на толкова много средства в нещо неработещо!
(тук след малко ще пусна отново линка на неговите разработки, и даже ще кача и снимките оттам, че утре "ония" ще ги изтрият - бъдете сигурни)... Имайте предвид, Гугъл следи форума ни (автоматично и непрестанно), и утре може да ни принуди да изтрием тези фотоси, затова, който е заинтересован - да си ги изтегли незабавно на собствения компютър.
линка: http://www.youtube.com/watch?v=jLVLvSZ2_BA
И това ще бъде поредният потулен случай на работещ двигател за Свободна Енергия.
Извод - Муамер Йълдъз е предпочел да остане жив и да се посрами дори, но да вземе парите.
Всички останали варианти са неправдоподобни.
Vetap:
В цялата тази история има нещо странно. Как до вчера се въртеше пред професори и т.н. а днес на изложбата взе, че спря. Съгласен съм с Майстора. На някой му трябва да покаже на целия свят, че "такова животно" не може да има и че магнитният двигател е невъзможен.
ppipilica:
Е тва намерих ровейки в нета
https://docs.google.com/file/d/0B2GRHIhjQGBlRDNFUGRWdFpwZlE/edit?pli=1
Може пък да ви е полезно.
Vector:
Здравейте ,
На работа споделям с колега прочетеното от сайта ,вчера ме помоли да му дам малко неодимови магнити ,хард диск и други чаркалъци , днес ми сподели че залепил магнитите по диск с север на вън ,пуснал мотор да върти диска и се развила скорост около 1000 оборота ,прибавил магнит с посока север и започнал да дава всякакви ъгли и разстояния около въртящия се диск,казва че в един момент се развила скорост по-голяма от 2000 оборота ,след което магнитите се разхвърчали .... Принципно ,пича е точен и аз му вярвам ,но утре ще се видим и ще повторим експеримента ,след което ще пиша какви са резултатите и дали въобще е истина :)
Прави ми впечатление че е ползвал схемата на турчина ,с магнити на отблъскване ...
Strashimir:
--- Цитат на: Vector в Юли 03, 2013, 07:39:55 pm ---Здравейте ,
На работа споделям с колега прочетеното от сайта ,вчера ме помоли да му дам малко неодимови магнити ,хард диск и други чаркалъци , днес ми сподели че залепил магнитите по диск с север на вън ,пуснал мотор да върти диска и се развила скорост около 1000 оборота ,прибавил магнит с посока север и започнал да дава всякакви ъгли и разстояния около въртящия се диск,казва че в един момент се развила скорост по-голяма от 2000 оборота ,след което магнитите се разхвърчали .... Принципно ,пича е точен и аз му вярвам ,но утре ще се видим и ще повторим експеримента ,след което ще пиша какви са резултатите и дали въобще е истина :)
Прави ми впечатление че е ползвал схемата на турчина ,с магнити на отблъскване ...
--- Край на цитат ---
И видео, и видео....
Да не забравиш да снимаш постановката и резултатите. Ако може и с аудио коментар.... :-)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия