Там е работата, че не е само съпротивления с реленца. Никъде не мого да го намеря в интернета, за да го покажа. Иначе, вие какво ми казвате, че кабелите от двете моторчета, които влизат в едната от двете кутии, просто си висят така? Не, не са висящи. Буталцата дори бяха в друга позиция, но като го включих се прибраха. И сега цялата тръба през която трябва да минава газта стои отворена. А, че взима информацията от ламбдата, да. Прекъснал съм и кабела и там се включва едното от устройствата. Това го знаете, всички са така. За аванс процесора съм казвал на valex . Имам такъв, но той взима сигнал от кабела на свещите, а не от дюзите. Знам, че с тези обяснения е малко мъгливо. Едната кутия, другата кутия, но не ми се занимава да правя схеми на цялото нещо. Благодаря и на двамата за отговорите.
Ще пробвам да дам някакви пояснения. Устройството трябва да работи така, както писах по-рано, т.е. играе роля на автоматичен кран на тройника. Двете буталца са едно срещу друго, т.е. отварят и затварят един и същ отвор. Едното моторче се управлява според оборотите, а другото бих казал донаглася пропускането на газ според ламбдата. Лошото беше, че като го купих, човека нямаше представа как се включва, а някакъв майстор с присъщата на подобни майстори вещина просто го срязал с клещите и го махнал. Имаше общо 12 стърчащи жици. Една за маса, дргата на плюса на газовия клапан, две към прекъснатия кабел на ламбдата и 8 за дюзите. Нямам представа обаче има ли значение / мисля че да, но... / в каква последователност трябва да се свържат, от 1-ва към 4-та или обратно. И също така може би има значение, на мястото на прекъсването кой трябва да бъде получаващият импулс от компютъра и кой към дюзата. Съжалявам, ако пак не съм ясен. Ако имате идеи казвайте. Ако не, като го пусна ще кажа аз. Благодаря още веднъж.