Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
АВТОНОМНЫЙ БЕСТОПЛИВНЫЙ ЭЛЕКТРОГЕНЕРАТОР ВЕГА (vetryak com ua)
ppipilica:
--- Цитат на: vdomov в Януари 01, 2014, 02:14:19 am ---ЧНГ!
В този и следващите 9 поста прикачам 7-zip архив на информацията, която съм събирал за VEGA автономен генератор.
Забележка: за да могат да се качат архивите съм добавил разширение .7z което трябва да се премахне и да се разархивира с безплатния архиватор http://www.7-zip.org/
преименуване пример vega.7z.001.7z --> vega.7z.001 и.т.н
--- Край на цитат ---
Честита ви Нова Година
Е човека е казал как се отварят
edin:
Преименуването нещо не се получава....къде ли е проблемът...
Maistora52:
Колега vdomov, не знам защо си избрал точно този вид изтезание на невежите ни души, но не се получава разархивирането по никакъв начин, ЗАЩОТО:
При клик върху линка изскача стандартен прозорец с опции "отвори" или "изтегли" - и в двата варианта не се получава:
При "отвори" директно излиза прозорец с пояснение, че този файл или е повреден или няма такава програма която да го отвори.
А програмата е изтеглена, инсталирана и с десен бутон се избира опцията, която е желана.
При "изтегли" - изтегляме, обаче във всеки от изтеглените файлове ЛИПСВА РАЗШИРЕНИЕТО, което трябва да се премахне.
И дотук!
Не знам кое е "шибаното" предизвикателство, но е много "шибано"!
Прикачвам снимка на проблемните файлове да се види, че нямат разширението, а и не се отварят/разархивират. Забележка - на третият файл, пробно съм премахнал дори собственото .7z.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия