Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

КФС – коректор на функционалното състояние

<< < (3/10) > >>

Петрунка:
Живея в Москва. За тези пластини знам повече от година, мои приятелки ги използват, познавам и човек, който общува с  научния коллектив.  Преди два дни реших и купих първите три, за да ги  занеса  на близките си в София. Заплатих  16 500 рубли, това са около 400 евро. Сега  потърсих информация на български  и попаднах на вашия сайт.
 Офисът  на фирмата  е в центъра на Москва, там винаги има много хора – слушат лекции, общуват. Всеки нещо разказва, уговаря.  Един час и 45 минути стоях с платената квитанция докато получа комплекта. Пред мен имаше 5 човека, но те оформяха по 20-30  пакета  за други градове.   Бях там и преди Нова година. Направи ми впечатление и тогава и сега, че има  хора (от «специалистите със стаж»)  с излишни килограми. Номер № 3 уж помага на жените, а № 4 – на мъжете,  да се отърват от тях.  Без съмнение -  трупат пари. Без съмнение -  идеята на твореца  е благородна.   Може би  КФС са помогнали на някои, говорят за добри резултати при  «прокачка костной системы» - сутрин  и вечер.  Сега  ще я проверя – стъпвам с  левия  крак на една от пластините, а  втората я държа в  дясната си ръка  – от 3 до 5 минути. След това ги сменям, стъпвам с десния крак, и вземам с лявата ръка – пак от 3 до 5 минути. След това допирам едната до опашката, а втората – на шията - пак от 3 до 5 минути.  Последното  и през деня можело да се прави, т.е – три пъти. До заминаването ще практикувам.
Но, всеки, който си   купува  КФС, или ги предлага на други, трябва да знае и предупреждава хората:
КФС  РАБОТИ ЕФЕКТИВНО ПРИ УСЛОВИЕ,  ЧЕ  ЧОВЕК ИЗПИВА ВСЕКИ ДЕН ПО 30 мл  ЧИСТА ВОДА НА КИЛОГРАМ ТЕГЛО – СРЕДНО  2 л.

mzk:
Призовавам всеки да седне и първо да пие по 2 литра течности на ден, да видим какво ще стане.

Това звучи като онези реклами, в които продават хапчета за отслабване, ама не трябва да ядете мазни храни, да се движите активно (да не използвате асансьори, да ходите пеш и т.н.) и да пиете по много течности, че хапчетата да подействат.

ДЕМЕК НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ЗА БОКЛУЦИ! 400 евро по-добре ги дарете за бездомни деца, пък може би ще ви стане по-леко на душата.

Пък ако ще си давате парите - купете си магнити за няколко лева, от посочените магазини, и си ги редете върху каквото искате и както поискате.

Ама да си купувате неща, стривани с билки, с ток, без ток, конструирани от екстрасенси и мерени по непонятни за науката методи - в крайна сметка си имате глави на раменете.

Нещо много започнаха да лъжат хората напоследък. Аман от печалбари.

ПС: мале, сега гледах клиповете, все едно гледам рекламите за наколенките на д-р Ливайн.  :o

mito_kupona:
Здравейте, не съм вещ в тази сфера, но мога да дам някакви съвети от житейският  опит, който имам, все пак съм на 145 години, майтап-100. Не вярвайте на глупости, и не им давайте пари-това- са- мошенници. Има три широко разпространени отрови с бял цвят в нашия свят- захар, сол, кокаин-хероин, а някой казват и никотин, ама той не е бял. Да ви кажа за никотина, понеже съм страстен пушач, и не само това, под и не само това, не разбирайте, че ме интересува някаква дрога, а дрогата, соред мен е храна за слабохарактерни особи от двата пола, обаче напоследък , се оказва , че  половете, са повече, или няма полове, ако се доверяваме на медийте. Пуша цигари, от около 25 години и в някакви моменти съм се опитвал да ги спра-цигарите, и знаете ли, какво се получава- започвам да отслабвам,а защо ли, защото пушейки преодолявам стреса и релаксирам, а като спра да пуша- се стресирам още повече, обаче това не означава, че няма да ги спра и обратното.Имам приятели при, които се получава обратното- те напълняват и им се яде нещо сладко, ит.н. И друго нещо свързано с пушенето на тютюн, моят дядо, по бащина линия, е починал на 48г. при трагични обстоятелства, а е бил пушач, пушил е по 2-3 пакета цигари на ден, с онова качество в средата на миналия век, и след аутопсията доктора е казал, че вътрешностите, са му, като на дете, говорим за бял дроб и други аспираторни органи, така,че Петрунка, трябва  сама да разбере, до къде свършва истината и къде започва лъжата с шаманите. И друго, живея извън Българя 6 години, в една от красивите и слънчеви европейски столици и тук забраниха да се пушат цигари в баровете и в дискотеките, както в почти целия еврокапут, за да се стимулира пушенето на дрога. А сега две думи за рекламите ,към MZK, РЕКЛАМИТЕ, СА ТОТАЛНИ ЛЪЖИ, ти си  прав  и аз съм на тази вълна, и ако имах някаква власт над шибаните медий, нямаше да допусна от екраните да бълва само насилие и простотий.

Seeker:

--- Цитат на: Петрунка в Февруари 05, 2011, 01:04:27 am ---
КФС  РАБОТИ ЕФЕКТИВНО ПРИ УСЛОВИЕ,  ЧЕ  ЧОВЕК ИЗПИВА ВСЕКИ ДЕН ПО 30 мл  ЧИСТА ВОДА НА КИЛОГРАМ ТЕГЛО – СРЕДНО  2 л.

--- Край на цитат ---

Ако  пиеш по 2 литра вода на ден, ще се чувстваш по същия начин и без пластини. Самовнушението и определен хранителен  режим прави чудеса, но само със здрави хора. При определени патологии това само вреди, защото не се вземат адекватни и своевременни мерки. Пемахването на стреса и двигателните  упражнения  също помагат. Лошото е че съвременния човек не вярва в себе си, води се по клишетата от медиите и очаква да си купи ( да похарчи пари) за някакъв вид магия - нещо много тайнствено и необяснимо, но с много голям ефект.

vitan:
:) Ами затова е пусната и тая нишка, да се разбере кое е лъжа и кое – истина. Тия, които имат КФС да кажат що за животно е това.

Само за 2-та литра вода да вмъкна. Пият се редовно и помалко през целия ден, за да не натоварват сърцето. При 1-2 литра ударно може да се „разлопа”. Товари се мотора с 2 думи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия