Боже, с какви неразумности се занимавате КОЛЕГИ?
Колега (приятелю) Jaret, купи си един правотоков двигател на "Динамо" Сливен, сложи му една перка и си готов.....топлата вода тече от лявото кранче не е необходимо да си даваш парите за да го разбереш. Извинявай , не искам да те обидя, но има няколко човека в този форум , които наистина експериментират и имат нужда от финансова помощ и влагат парите и времето си за търсене на нещо ново и наистина поназнайват доста неща - та мисълта ми е ако имаш излишни средства, по - добре да се организираме и да си помогнем да направим нещо, отколкото да се харчат пари за играчки. (Може да е нескромно , ама и аз давам доста левчета от собствения джоб за материали и знам колко е трудно и бавно). Форума не върви .....трябва да се обединят сили и средства за да се получи нещо най-после.....някой скоро може да реши да си прави платноходка и отново да се изхарчат маса средства на "вятъра", а друг , който е на косъм от целта да не успее защото няма 5 кинта за 100м бакър.....Не се сърдете , мисля , че все пак трябва да се отсява плявата от зърното.....
Още веднъж се извинявам, ако на някой му е станало "дискомфортно".
Поздрави