Искам да ви поздравя с една изключителна песен. И да ви помоля да разгледате небето. Ето един момент, в който се вижда най-ясно: https://youtu.be/LRP8d7hhpoQ?t=85
Насред някаква абсолютна пустиня. Насред Щатите. Преди ако не се лъжа около 3 години. Някакви обяснения? Кой пръска у Щатите? Защо пръскат скалите и пясъка?
П.С. Вижте обаче как са облечени изпълнителите. Не са по ризки с къси ръкави, нали?
П.С.С. Парчето има над 600 милиона гледания... само си представете... 10% от населението на Земята го е гледало, дори и от тия дет не подозират че има такова нещо като Интернет...
Общо взето това са основните контра аргументи на противниците на криволинейното мислене - тези с праволинейното.
Оня ден, когато бяха пожарите в Турция, моментално се появиха в Интернет клипчета, как едни летящи чинии излизат из зад огньовете, после над Истанбул на върха на планината над огъня, като защъкаха едни огнени кълба - фу файфари
, и като чета коментарите под клипа - една радост, че извънземните дошли и т.н. пр. наивност, никой не си помисли, че тези клипове са правени от мониторни чекибойци, ергени, моми, парясани безделници и пр. полудели.
Направих си бъзик и пуснах ироничен коментар: "
Извънземните идат, идат, много страшен клип, бягайте, аз много се уплаших".
Една ми отговори: Не, не идват, за да се плашиш, те спасяват и аз им благодаря.
Пази Боже, полуделия не мож го убеди в обратното.
Ей заради такива, ей на такива, като мен, трудно ще им повярват, било то за кемтрейли, било за конспирация за утилизация на земното население.
Оня ден гледах един друг клип, как само за един ден в Гренландия се оголиха скали от топенето на ледовете, колкото щата Флорида. Веднага си помислих каква е причината - свръхпроизводство, замърсяване, варварска експлоатация на природни ресурси и т.н. Решението е или света да влезе в крак с природата, разбирай да се промени тотално свръхпроизводството и потреблението или утилизация. Смятай какво мисли оня пък, който е съсредоточил в ръцете си огромни количества пари и власт. Не кемтрейли, ами ако може и един парцал с цианкалий ще ти тури на устата, за да спреш да му дишаш въздуха, да му ловиш рибата, да му сечеш дърветата и т.н. - неговите, не твоите....