Таа зима никой не обелва дума за глобално затопляне май! Според едно клипче комисията дето се чуди да пръска ли или да не пръска, избра да пръска, защото видите ли това било метод да се справим с глобалното затопляне. Тъй кат гледам сме се справили и тая зима и лято не трябва да има следи- тогава защо оня ден преди дъжда отново имаше и то много?
Ситуация от миналата зима:
Приятел, който човърка из нета лабораториите за изследване запрашеноста на въздуха хваща една, която явно не успяват да фалшифицират. Всички други са като през комунизма- показват онлайн нормална отвсякъде запрашеност на въздуха в 2 часа през нощта, когато яка мъгла без никакъв шанс тая мъгла да оставя запотени мокри следи като всяка нормална мъгла съставена от водни капки. Миналата година ако си спомняте зимата беше зима на студа и мъглите.
Човека се обажда на 112 и се оплаква от проблема. Служителката НЕ ГО сиктирдосва както очаквате а го пита "ОТКЪДЕ ЗНАЕТЕ?" Пет минути й се обяснява и затваря. Проверява отново, данните от лабораторията коригирани и вече показват нормални стойности. Това става докато човека е на компа в офиса през нощната си смяна.
Отива си и след нощна си ляга да спи. 2 часа по- късно го будят двама полицаи "Мен сърцето ми спи, те ми казват "идвайте с нас", чек ве, кво съм направил?!" получава се спор, моя човек се обажда на адвокат, тея го оставят на мира, но му връчват призовка следобяд като се наспи да отиде в полицията. Той отива и почват разпити откъде знае, защо се обажда..... Той също не стои мирен и пита "вие откъде накъде ме питате, какво знаете?!" на излизане единия полицай му се оплакал, че дядо му и майка му са починали от тея пръскания, обяснявайки за някаква бърза форма на рак. "Не мога да ти съчувствам, приятелю" отговорил моя човек "Докато криете нещата и подлагате на разпити такива като мен, родители и роднини ще умират!" Така се разделили след 3 часови разпити и врътки и от двете страни. Благодарение на това в Стара Загора в продължение на седмица нямаше мъгла, докато през това време в цялата околия мъглите си продължиха по обичая.
Доколкото разбрах операторката не го сиктирдосала защото 112 се подслушвало в Брюксел, а там противниците на кемтреилсите имат лоби.
Мисля, че това обяснява всичките спорове тъдява има ли мръсотия в самолетните следи и има ли тя почва у нас!