Поздравления Красимир (Алтиум) - успя да вкараш името ми в твоя форум. И така по темата:
Потвърждавам, че изработвам токозахранващ апарат с резонансен изход - М05. Апаратът се предлага с документ за 3-6месеца гаранция при цена от 200лв. Апаратът се предплаща и опцията връщане на парите не се предлага, тъй като се ползват за закупуване на частите. Когато това е обяснено на клиента и той след демонстрацията е решил сам да закупи апарата ИЗМАМА НЯМА.
ПОТВЪРЖДАВАМ, ЧЕ ЛИЦЕТО ВАЛЬО НЕ СИ Е КУПУВАЛ АПАРАТ ОТ МЕН С ДОКУМЕНТ, С ГАРАНЦИЯ , ДАТА И МОЙ ПОДПИС.
Алтиум , моля проверявайте си информацията преди да давате трибуна на обвинения, защото така клеветите публично човек ,който е постигнал много и може да предприеме мерки (ефективни) срещу Вас. С Вальо сме през една улица и със сигурност го познавам по-добре от Вас както и неговите проблеми. А те са много сериозни - неуравновесен, конфликтен, инвалидизиран донякъде, озлобен и затова си има причина, но тя не се казва АПАРАТА НА СИМЕОН. Вальо - допуснал си грешка като си си повярвал, че можеш да сглобиш сам моя апарат. Ти нямаш нито схемата, нито уменията за това. Идва в дома ми ден след ден, мери сам със твоя "калибриран мултицет", изгори един апарат понеже си специалист и ми нанесе щети, опита се да вземеш апарат от мен за по-малко пари и като не успя си тръгнал сам да го сглобяваш.
АПАРАТЪТ , КОЙТО ВАЛЬО Е "МЕРИЛ" НЕ Е СГЛОБЕН ОТ РЪЦЕТЕ НА СИМЕОН.
Тези факти би трябвало да са достатъчни на разумен човек за правилна преценка на ставащото тук. Неоснователни клевети по непроверени твърдения на неуравновесен и обиден човек.
МОЛЯ ДА СЕ СПРЕ ТАЗИ ТЕМА, А АКО ИМАТЕ ИНТЕРЕС КЪМ АПАРАТА ДА ОТВОРИМ ДРУГА ТЕМА И ЩЕ ВИ ДАМ ПАТЕНТА НА Н.ТЕСЛА ,ОТ КОЙТО СА ПОЛЗВАНИ ЕЛЕМЕНТИ, КНИГАТА НА КАЛАШНИКОВ ОТ 1964г., и други источници...
Който иска да ми пише на този меил:
avioproject@abv.bgЗа мен: На 43г., с патент за самолет с дискова форма, автор на книгата Дискови летателни апарати, признание на световен салон за изобретения, чел съм лекции на 50-тата годишнина на ВВНВУ "Г.Бенковски" , за нови типове летателни апарати, от 1991г имам магнитен мотор-генератор в Института за космически изследвания, имам проект при ген.Михо Михов, контакти Авиотехника ,Пловдив, и съм бил член на дружество за АНТИГРАВИТАЦИОННИ РАЗРАБОТКИ, заедно с бащата на Алтиум......
ПОТВЪРЖДАВАМ,ЧЕ АЛТИУМ Е ИДВАЛ В ДОМА МИ И С БАЩА СИ И С МАЙКА СИ.ПОТВЪРЖДАВАМ И ТОВА, ЧЕ ИЗГОРИ И ТОЙ ЕДИН АПАРАТ. ИМА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ С МЕН И СЪМ МУ ПОКАЗВАЛ НОУ ХАУ, КАКВОТО НЕ Е ВИЖДАЛ. ТОВА НЯМА ДА ГО ОБСЪЖДАМ, НО КРАСИМИРЕ НИКОГА НЕ СИ ПРАВИЛ ИЗМЕРВАНИЯ - ТОВА Е ОТКРОВЕНА ЛЪЖА. НЕ СИ ПРИСЪСТВАЛ И НА ИЗМЕРВАНИЯТА В СОФИЯ.
АЛТИУМ - приятелю, момче... вземи се в ръце и си отговори на въпроса, защо не те поканиха на срещата с Капанадзе? Стига с тези комплекси на неуспял учител по правопис...Защо си просиш обиди , когато знаеш какво съм ти предлагал?
НЕ СЪМ БАНКА И ПАРИ НЕ РАЗДАВАМ, с този апарат изкарвам за преживяване, защото съм безработен от 2000г, а това е правилния подход според мен и виждам ,че и кадуцеус се е усетил да прави нещо малко , но продаваемо.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ КАДУЦЕУС.
Като нападаме успели хора само се превръщаме в жълта преса и не печели никой.
Пожелавам на всички весели праздници и успехи в експериментите - и на Вас също клеветници...
Карайте внимателно, че пътищата са хлъзгави и стават инциденти...
Мога да Ви дам много, но при това отношение...