Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (4/100) > >>

EDM electronics:
svetlio760,
Аз не мисля, че ще бъде реклама, ако споделиш практически опит, който има ефект върху здравето. Целта на форумите е хората да общуват и да обменят опит, да трупат знания, които да им бъдат полезни в живота.

По принцип съм малко скептично настроен към тия синтезирани естествени продукти, тъй като преди доста години си бях купил на Вижън и да си призная честно - ефекта беше нулев. Като говорим за пречистване на организма, дълбоко се съмнявам, че някакви билки биха заменили чисто механичните пречиствания на дебелото черво, черният дроб и бъбреците. При тях има видим и осезаем резултат. Да билките също пречистват, но не могат да изкарат камъните от тръбите на черния дроб, които за един човек на 40 г. примерно са около 0,5 литра обем. Първо се прави това, после билки и накрая глад. Резултата от глада е също видим и осезаем. Може би билките са най-мързеливият начин за лечение.

Разбира се не трябва да се подценява и хомеопатията. И тя не е панацея, но често помага дори там където и гладът не може - това от личен опит. Хомеопатията като че ли променя "софтуера" в мозъка, който е променен от устойчивото хронично състояние и кара организма да функционира нормално. Например, дори след премахването на причините за дадена болест, примерно паразити, често симптомите остават същите, защото организма работи на друга програма. Тогава е добре да се приложи и хомеопатия. Всичко това потвърждава комплексния подход. Т.е. няма еликсир /панацея/ - за сега!

Аз съм убеден, че такава иновативна технология, като "еликсира на младостта и безсмъртието", различна от холистичния подход ще бъде създадена в близко бъдеще. Има примери, при които учени изследват кръвта на крокодила, която убива най-опасните бактерии на света, живеещи в тинята, при които човек би умрял почти мигновено. Крокодилът буквално не се заразява с нищо, той има железен имунитет. Той е най-старият животински вид на земята от ерата на динозаврите. Вероятно всичко е генетика.....

Радико:
не знам защо, но ми се струва, че гладуването е много спорен метод и ефекта от него е обяснен с погрешни изводи. това ми Мнение се засили изключително много след като преди време попаднах на статия подобна на тази:
http://utroruse.com/article/317/
Заинтересувах се и потърсих информация за въпросния хормон "FGF21" и вместо това попаднах на ценова листа в която присъстваше и той "на сериозна американска лаборатория"
Цената беше 75000$ за грам.
Попитах се това дали е цена за лабораторен химикал "за такъв го представяха"
Или цена направена да е достъпен само за определени хора.

Радико:
Малко на офтопик, но
горната информация е стара  ;D
http://www.prospecbio.com/FGF21_Human_2_15/?gclid=CNrP4o30n7UCFVEfzQodT18A_A
1mg($2700)  Явно търсенето е скочило.

EDM electronics:
Радико,
В Интернет пишат всякакви хора: търговци, омайници, мошеници и пр.
Не хормонът удължава живота при гладуването, а пречистването на токсините. Когато се премахнат токсините и мъртвите клетки чрез автолизата /самоизяждането/, се увеличава времето за деление на клетките, те преживяват по-дълго, докато настъпи делението. Ето така се удължава живота на организма.

Когато започнеш да вземаш външно хормони /синтетични/, какво става с организма? - той спира да ги произвежда, защото има естествен регулатор. После става страшно. Така че външният прием на такива хормони може и да скъси живота, ако след спирането им организмът започне да ги произвежда по-малко. Подобна е аналогията при диабетиците и инсулина и използването на стероиди.

svetlio760:
Охо хомеопатия!!!Това е моята тема- ползвам я от години!!!Имам съвсем различен от хомеопатите подход, но работи!!!Например металите, които действат в дълбочина- с помощта на 3 продукта, (3 метала) успях да си подобря съня и да се избавя от мигрена!!! Смятам, че това ще подейства на всички, защото това са металите натрупани във всички нас! С други думи ще действат добре на фарингит, синузит, безсъние, кариеси и парадонтози, проблеми с храносмилането, конюнктивити и още ред непредсказуеми добри ефекти! Ще ги напиша тук, но ако някой ги започва трябва да знае с какво да ги редува- демек трябва да пише тук, за да напиша и другите продукти! Става въпрос за alumina 9; mercurius corrosivus 9; magnesia carbonica 9 по три от всяко сутрин и вечер! И не се притеснявайте ако в началото се чувствате зле- аз като ги почнах прекарах такъв як грип, който не се повлия от нищо- мина си от само себе си!
А за хербалайф не съм правил задълбочено проучване, но познавам хора, които го ползват, които са много доволни и въодушевени от резултатите, а те са ми достатъчно близки, за да знаят, че с реклами няма да ме впечатлят и да ме накарат да го ползвам, най- вече защото не съм я закършил до там, че да купя нещо струващо толкова!
За гладолечението съм съгласен с всички- рисков метод за докарване на безсмъртие, а този продукт дето описвате е доказан клинично при животни и действа, макар да смятам, че животните са много по-устойчиви на глад от нас и при тях ще е много по-ефикасен! Така че пак опираме до глада- трябва да свикнем на глад, за да се подмладим- със или без онова нещо!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия