Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
EDM electronics:
--- Цитат на: rumen21 в Март 28, 2023, 10:19:57 am ---ЕДМ благодаря ! Може ли линк към видеата на Флоров, ?
--- Край на цитат ---
Ако наистина искаш да научиш нещата изяло, ще ти потърся видеата на Фролов, но те са много на тая тема, защото тя е много дълга и страшна, дори има едно видео от днес. Иначе не ми се занимава, ако просто ей така си говорим. Ще ти са нужни часове, за да разбереш за какво иде реч.
Иначе днес се сетих за един много ефективен начин за прочистване на червата от паразити, полипи и др. много бързо, евтино и ефективно:
Рициново масло. Това масло не е просто слабително, то отлепя от стените на червата всичко патологично. Приема се 1 гр/кг тегло, смесено с 2 части лимонов сок. Примерно ядеш на обяд и вечерта без да ядеш пиеш в рамките на 30 мин. тази смес. После чакаш. За 2-3 часа процедурата е готова. Ползите за организма са огромни.
Знам, ще се появят сега алкашите с насмешка,.......................................................................................... :)
Само един пример от многото:
https://www.youtube.com/v/1dQ6SvyH5K4
juliang:
Скакалци и хлебарки - не, обаче водорасли и гъби - с удоволствие... да ви имам начина на мислене с Витко...
rumen21:
Крайно време е всички тези , изпитани неща да бъдат синтезирани в нещо като "Наръчник на здравето" - точка, по точка. (нали има такива наръчници - примерно наръчник на електротехника) . Мисля , че ще полезно да има редакция и от медицинско лице.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Март 28, 2023, 09:37:28 pm ---
Скакалци и хлебарки - не, обаче водорасли и гъби - с удоволствие... да ви имам начина на мислене с Витко...
--- Край на цитат ---
Никой не ти пречи да ядеш хлебарки, щом неолибералната идеология и евроатлантическите ценности ти повеляват. :D
До преди да излезе това ЗАДЪЛЖЕНИЕ всички да ядат хлебарки, без да искат и без да им кажат къде са ги вложили, не беше такъв защитник на хлебароците. Ако това вменено задължение произтичаше от комунистите едно време, щяхте да си начупите краката да подскачате на площадите. :)
А това, че нямаш грам здравна култура - то се и твой проблем. Примерно аз нямам нужда от алкохол, чрез който да се откъсна от нещастната действителност, за да разпусна малко. В трезво състояние си се чувствам добре. :D
epwpixieq-1:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 28, 2023, 09:00:33 pm ---Рициново масло. Това масло не е просто слабително, то отлепя от стените на червата всичко патологично.
--- Край на цитат ---
Това е едно от нещата които прави когато се приема вътрешно, а ето и други 29 подобряващи органима функции: https://www.oneagorahealth.com/30-outstanding-castor-oil-uses-and-benefits.html
--- Цитат на: rumen21 в Март 29, 2023, 07:59:17 am ---Крайно време е всички тези , изпитани неща да бъдат синтезирани в нещо като "Наръчник на здравето" - точка, по точка. (нали има такива наръчници - примерно наръчник на електротехника) . Мисля , че ще полезно да има редакция и от медицинско лице.
--- Край на цитат ---
rumen21, едно време имаше такива наръчници понеже нямаше интернет и достъпа до ионформацията беше оскъден. Сега, с невероятния достъп до иниформация която нета предоставя, единственото нещо което ви трябва е фундаментално познание по физическите науки и добро логическо мислене (за да отсеете глупостите). Нямате ли ги тези неща никакви наръчници и със сигурност мога да кажа никакви лекари няма да ви дадат здраве, а още по-малко дълголетие.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия