svetlio760
У всяка жена има по нещо вампирско и нещо студенокръвно- бегат от чесън и обичат да се гушкат на топло!!! Човек се замисля и за междинното звено между маймуната и човека- разликата ни с маймуните е два хромозома, нали така!
Между жената и мъжа е един!
Освен това, както забелязвате, в тоя сайт се дискутират сериозни теми и всички сме хора- няма жени! Те го няма и една недоволна да се яви тук по служба и да изрази недоволство от словата ми
Е смее ли някоя жена да опровергае такива мъжко-логически сериозни съждения!? Даже в духа на гореизложената желязна логика, ще ударя едно женско
рамо, че гледам си изпуснал, че по-кратката средна продължителност на живота на мъжете в сравнение с жените, се дължи именно на „нещо вампирското и студенокръвното у жената“, както казваш.
atos
А с чесъна можем да се предпазим и от уроки, вампири, че и караконджули...че даже и от хубави девойки (грозните чесънът ги привлича)...
Излиза, че грозните девойки са с „железен имунитет“ и не ги лови чесъна, а „скачат на чесън“ за разлика от вампирите, караконджулите и хубавелките!?
Vector
Интересна тема!
Чувал съм от стари хора че евреите пиели кръв и така се подмладявали....
Според вас дали е вярно?
За първи път чувам това за евреите! Звучи като вампирска легенда. Чела съм, че древните римляни са пили от кръвта на убитите гладиатори, защото са вярвали, че така си набавят жизнена сила. Бях мернала из интернет преди време и някаква немска статия за експерименти с кръвна плазма и мишки, а май и с хора бяха пробвали, но инжектиране, а не пиене. Не си спомням дали имаше доказан сигнификантен ефект. Ще я потърся статията, дано я открия.
Силно се съмнявам пиенето на кръв да има някаъв силен подмладяващ ефект, който не е известен на всеуслушание. Ако беше така, щяхме да си попийваме здраво кръвчица вместо водица. За разни ритуали е била ползвана в различни времена и култури, а също се ползва и днес от разни недоброжелатели...