mars79
Благодаря ти за поста, но сега ще видиш какво оплюване ще падне и тъй както си невинен ще те изкарат най-големия мошеник. Относно вдигането на разхода при някои автомобили, другият случай беше, както съм писал и тук, на едно Поло Флайт - т.е. като имаме предвид и Голф 4 на колегата МЗК явно обратната реакция се случва на
сравнително по-нови бензинови инжекциони Фолксваген. Вероятно електрониката им не реагира добре, не е ясно защо. На Пежо, Ситроен, Рено, Мерцедес, Фиат не се забелязва проблем. Не трябва да се съди от няколко случая за цялата технология - все пак съвременните коли са до голяма степен черни кутии откъм регулиране. Пак казвам - затова има гаранция, все за един месец ще се забележи как реагира колата. Но оптимизаторът работи и това е факт, моля админите да не си затварят очите за собствената си анкета. Не че на мен ми пука особено, това си е тяхна идея. Аз продължавам да работя, а оплювковците и завистниците нека се мъчат
И накрая да вземат да се гръмнат, ама като не са пипали друго освен клавиатура - и то ще е неуспешно, за съжаление
Поздрави