Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Йонизираща лампа

<< < (2/3) > >>

vitan:
Seeker, когато човек спи, кръвното му пада. Един здравец подпомага процеса. Пиша го за малко бебе. Лично на мен обаче не съм забелязал да ми пречи :)

Orenda, озона е полезен само толкова, колкото ти го направи една лятна буря. Природата дава толкова :)
Колко е точно това - търси в Нета. Иначе, ако има пушачи, възможно е и да се дигне малко дозата, заради въглеродния окис ( СО ). Да не се бърка с СО2.

teofilius:
Действието на отрицателните йони, е че именно те осъществяват  процесите на детоксикация неутрализирайки отровите и токсините. Второ - отрицателните йони и отрицателното електрическо поле, което създават около себе си стимулират имунната система и организма на клетъчно ниво. Говорим за митохондриите, които са енергийните централи на човешкия организъм и отговарят за биохимичната енергия на организма, физическата сила, имунната система,  устойчивостта срещу рака, забавянето на стараеенето, интелектуалните и др. способности, надареност, гениалност и др.  Здравия контакт със земята и  наличие на отрицателни йони в оптимално количество е гаранция за добро здраве и подготвена силна имунна система която ще е необходима и когато средата е агресивна и отровна.  Така че няма да го изнежиш. Принципа на ваксините е бебетата и децата да се инжектират с омаломощени вируси така че организма да изработи имунни тела които на по късен етап при необходимост да ги защитят но истината е че тези омаломощени вируси - ваксините не са толкова маломощни срещу бебешкия организъм и му нанасят трайни мозъчни и дисфункционални увреждания а правилния подход е никакви отрови и изграждане на силен имунитет не чрез отрови и ваксини а чрез витамини , естествени полезни вещества и здравословна среда.   

Озона е полезен в нищожни дози, които действат разрушително за вируси и бактерии. Той също и е многократно по силен окислител от кислорода като прекомерното му наличие стимулира кратък живот на клетките - тоест, те бързо остаряват , умират, появяват се нови като при всяко делене се получава генетичен дефект на ДНК на клетките съответстващ на процеса стареене. Забавеното делене на клетките пък е основа на по-продължителна биологическа младост и забавено стареене.  За безопасен озонатор бих препоръчал да използвате малка ултравиолетова лампа(от най-малките около 15-20см) от тези които са прозрачни, като е задължително  никой да няма пряка видимост към нея защото ултравиолетовите и лъчи увреждат зрението.

burgas61:
Колега Orenda,

Остави синът ти да расте,адаптира и развива в естественнвта си среда...не прави Грешки!!!
Моята дъщеря се роди 1800 гр. в 8-мия месец.....сега е на 15г...жива , здрава и е шампионка по спортни танци:)

Orenda:
Много благодаря за бързите и пълни с полезна информация отговори  ;D ;D ;D
Потвърдихте всичко което знаех и бях прочел в мрежата. И така отрицателните йони не са вредни за организма, само се разреждайте преди да пипате прецизна техника, защото има искри 8) 8) 8) ;D
Озониране веднъж на ден за неповече от 5 минутки в празна стая докато се проветрява. Озонира се докато замирише леко.
Да не забравяме че лампите и йонизаторите отделят озон в малки количества ;)
Последните години броя на спонтанно родените деца е скочил няколко пъти. (това са думи на доктора) Жена която да роди нормално без усложнения са рядкост.
Моето дете с тегло 1800гр премина 10 дневен курс на лечение с антибиотик >:( това е стандартно за всички деца, сега има леки усложнения от лечението като гъбички, и вяло хранене.
А що се отнася до кръвното: по-добре ниско отколкото високо, аз сам с ниско кръвно по принцип, и ще го  имам впредвид ;D 8)

--- Цитат на: burgas61 в Юли 20, 2011, 03:34:36 pm ---Колега Orenda,

Остави синът ти да расте,адаптира и развива в естественнвта си среда...не прави Грешки!!!
Моята дъщеря се роди 1800 гр. в 8-мия месец.....сега е на 15г...жива , здрава и е шампионка по спортни танци:)

--- Край на цитат ---

Изобщо не мисля да изолирам детето от средата в която живее, просто си мисля че по този начин ще е малко по-лесно. Да ти е жива и здрава шампионката ;D ;D ;D

vitan:
:( Като чуя, че нещо е стандартно за всички деца и не знам какво ми става....

Само да вметна, здравеца не обича пряка слънчева светлина. Въпреки, че го знаех, едно лято щях да изпусна моя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия