Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Алдо Коста - Работещ гравитационен дисбалансен двигател

<< < (11/11)

Maistora52:

--- Цитат на: врановски в Юли 17, 2014, 01:03:17 pm ---...
Майсторе привет, прочети внимателно, не трябва привличане на желязо от магнит, а отблъскване на магнит от магнит. Така няма да залепват, а само ще отклоняват към стесняване, към намаляване на рамото.
...

--- Край на цитат ---

Точно това което съм подчертал имам предвид и аз. При магнитите, при взаимодействието между тях, и преминаване на един покрай друг никога нямаме само привличане или само отблъскване - ИМАМЕ И ДВЕТЕ. Точно това е проблемът! - това е лаишкото обяснение на реакцията на Ленц...
Знам, Врановски, че си направил много неща, полезни за човечеството, но тук ти трябват малко чисто практически упражнения с магнити... Не ми ги засрещай само с еднаквите полюси един срещу друг на една ос, а ги раздвижи точно така както го обясняваш... и ще се убедиш.

врановски:

--- Цитат на: врановски в Юли 17, 2014, 11:19:01 am ---Въобще дали ще бъде чупещо се рамо, удължаване или друго, най-елегантно е с постоянни магнити, описващи линия на стесняване.
Успех

--- Край на цитат ---
Майсторе, сега прочети и този пасаж.
Линия от магнити, означава поредица от магнити уравновесени странично. Това се постига като се наредят в два реда еднополюсно, без допиране. Това прави цялата линия челна за отсрещния подвижен магнит. В двата края се прави отдалечаване извън зоната на влияние за да няма това вредно притегляне за което споменаваш. Колкото по - плавно се подвежда масата, толкова по малки са вибрациите и шума. Разбира се силата няма да е константа, а ще варира над магнитите и между тях, но няма да дърпа и да спира колелото. Би трябвало да излъжем Ленц, поне така се надявам :)
Успех

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия