Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Захарта - чиста, бяла и смъртоносна

<< < (4/7) > >>

piton2012:
  Момчета, защо не пишете за ОРГОНА. Там може спокойно да съчинявате.

--- Цитат на: plcsoft в Юни 16, 2018, 10:32:58 pm ---Да правилното хранене е наистина важно но, още по-важно е и изчистването на организма от отпадните процеси при преработката на храната. Един интересен пример за човешкото невежество и мазохизъм мога да дам от онзи ден при срещата си с един приятел с който не се бяхме виждали от години. Та срещата беше в градският парк и при първият си контакт с него ми направи впечатление че е вече ходещ мъртвец. Поразговаряхме малко и се опитах деликатно да му намекна че, батерийката му с жизнена сила е на червено но, явно омотан в собствената си паяжина от мисловни процеси, не осъзнаваше дереджето си. Та между малкото разговори му казах че трябва да пие повече вода и да не се прехласва по-алкохола, кюфтетата и химията която си купува от хипермаркета, а той ме изгледа мъдро и обясни че, е стигнал до един извод - водата пречила на мисловните му процеси защото разреждала кръвта и така невроните в мозъка му мислели по-бавно. :) :) Гледах го опулен и недоумявах сериозно ли говори или си прави майтап. Но, човека продължи задъхвайки се и охкайки да защитава доводите си че, видите ли гледал един научно популярен филм в който направили експеримент със студенти като преди изпит дали на едната половина по-две бутилки минерална вода а, на другата половина не дали. И така на самият изпит студентите който пили минерална вода изкарали с една единица по-слаби оценки от другата половина. Просто ококорих очи и не знаех какво да кажа. Ако вземех да му обяснявам погрешността на направените от него изводи щях да пропилея времето си в напразно говорене(най-вероятно въобще, нямаше да ме разбере) а, ако премълча щеше да ме гложди съвестта че, не съм му помогнал. Накрая му казах че, неговата теза е много погрешна и нека да размишлява над това което виждат очите му за себе си и мен( а аз пия вода постоянно и то в големи количества). Та това е! Само времето ще покаже кой е бил прав!
И така, дамички и господинчета просто не мога да се начудя на човешката нищета и невежество. Как тъпотията властва и човека който се "има" за квидесенцията на природата е затънал до неузнаваемост в собственото си надменно безочие. Просто е жалко!
Та мисълта ми да вляза и да пиша беше за да предложа да не се разглежда само това което въвеждаме в телата си като хранителен продукт ,но и това което извеждаме от него! За мене е много важно и последното! За вас не знам!!!

--- Край на цитат ---
  Много убедено изказване. Дори автора сам си вярва.

--- Цитат на: mind в Юни 20, 2018, 03:01:54 pm ---Интересна лекция на тема 'кафе и чай"
https://www.youtube.com/watch?v=SxZ9fi6OOlk

--- Край на цитат ---
  Интересна е силно казано. За чая и кафето е писано и говорено толкова много, а може да се продължи още повече. Този тука твърди, че са вредни, а друти веднага могат да кажат " кафето предпазва от Паркинсон, чаят удължава теломерите...и т.н.

--- Цитат на: Радико в Юни 20, 2018, 06:19:21 pm ---И какво му е интересното на този лъжлив брътвеж. Каде са му доказателствата на този амрикански тъпак.
Единственият рален експеримент по въпроса е направен от краля слънце Луй Филип.
Заповядал да сложат на строга диета двама осъдени на смърт братя близнаци. Единият бил САМО на кафе и хляб другият САМО на чай и хляб. Целта била да се реши експериментално веднъж завинаги кое е по вредно, чая или кафето.
Ха познаи кой умрял пръв при тази строга диета.

--- Край на цитат ---
Така де. Какво му е? Интересното са само едни 150-ина години разлика м/у двата краля, но... Историята е много лошо нещо.
  След захарта да попишем и за другите бели убийци. Бяло брашно, бял ориз, бяло ГМО, бяла мечка, бяла смърт...
Жълтият кантарион е полезен. Елементарно е, неговият спектър на отразена светлина се намира в друга област и преплитайки се с х- бозоните на оргоните, добива голяма сила. Но за енергия не е сигурно още, поради кривия вектор.

Аtos:

--- Цитат на: Радико в Юни 20, 2018, 06:19:21 pm ---И какво му е интересното на този лъжлив брътвеж. Каде са му доказателствата на този амрикански тъпак.
Единственият рален експеримент по въпроса е направен от краля слънце Луй Филип.
Заповядал да сложат на строга диета двама осъдени на смърт братя близнаци. Единият бил САМО на кафе и хляб другият САМО на чай и хляб. Целта била да се реши експериментално веднъж завинаги кое е по вредно, чая или кафето.
Ха познаи кой умрял пръв при тази строга диета.

--- Край на цитат ---

Предполагам този, когото палачът първи е бастисал?

Радико:
Не.
След доста години били помилвани и освободени, което обаче се случило след смъртта на експриментатора.
Моя е грешката за името му. За Луй четиринадесети става дума не за Луй Филип.
Не доживял да види края на експримента. Така и не станало ясно кое е "по вредно" от двте.  Аз бих формулирал въпроса:
Кое е по малко полезно, чая или кафето.

Аtos:
Е, ти сега вече взе да шикалкавиш ;D
Хем да познаем кой умрял пръв, хем - и двамата били помилвани...
Да взема да хвърля един боб лииии...?

Няма полезни и вредни неща в храните, има вредна доза!

Радико:
Не шикалкавя бе. кралят е умрял пръв Изводите оставям за вас. В момента в дира има едно много показателно интервю с една женица излекувала се от рак по нова българска технология, но това най важното за случайте като в тази тема на това никой не обръща внимание дори и тя самата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия