Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (31/62) > >>

plcsoft:
Когато написах горният коментар имах предвид казаното от edin. Разбира се че, има голямо значение следният девиз - как се храним, как мислим и как се движим. Тези три неща играят жизно важна роля за благополучието и здравето на всеки човек. Но, когато си се преборил със дадена болест и си постигнал някакъв резултат, да се върнеш отново към болестта за мен означава че, някой от тези три неща е занемарено. А най-вероятно и трите. На мен лично много ми помага следната таблица. Сложил съм си я в кухнята на видно място. Така във всеки един момент знам и си правя елементарна сметка каква храна готвя е на къде се движи баланса. А относно храната. Такова богатство на вкусна и натурална храна има в нашата родина че, направо е срамно да задавате такъв въпрос. Това говори в буквалният смисъл за незнание и безхаберие. Дори всеки ден да си правиш ново ястие от жива и естествена храна то, менюто ти с месеци няма да се повтори. А това е една хилядна от това което може да се сътвори. Имайте  предвид че, говоря за чиста натурална храна която се ражда от земята ни. Ако добавим към това и вносните екзотики то палитрата става толкова разнообразна че,,,,,,просто не може да се опише. Другото което трябва да се отбележи е че, тази насока във готвенето е толкова слабо развита и те първа може да се твори и да се създават нови блюда. Достатъчно е само месец два да ядеш истинска натурална храна и след това супермаркетната синтетика ще ти се струва отвратителна и отровна(каквато е всъщност). Но, за това много малко хора се досещат. В тази насока може да се напише цяла книга. Но, да не се задълбочавам повече. Който иска ще намери пътя а който не иска да си яде отровата супермаркетна и да храни раковите клетки. А ето и таблицата.

g1905:
От години ям два пъти на ден, сутрин в 7 часа и вечер в 7 часа. И то едно ядене, не първо, второ и трето. Т.е. малко. Масово, хората прекаляват с храната. Готвена(мъртва) храна, ям само през зимата. Останалото време, не готвя. Ям плодове и зеленчуци (жива храна).

plcsoft:
Значи си в Елитният клуб на здравословното хранене. Аз те първа прохождам. От три месеца съм на такава храна и резултатите са повече от впечатляващи. Като се има предвид че, все още тялото ми не се изчистило от техногенната отрова то се чувствам учудващо добре. Просто прекрасно. По-друг начин не мога да го опиша. ;)

g1905:
Месо си позволявам няколко пъти в годината, обикновено пилешка супичка. От 5 години не съм купувал хляб от магазина, което си е лоша имитация на хляб. Имам познат, работещ в хлебозавод, който ми каза, че нощем идват камиони и стоварват от тях чували, без никакви надписи, с незнайно какви съставки и им нареждат: сипвай в машината! Млечни продукти също не ям, те са за деца до 4 годишна възраст. След тази възраст  са вредни. Не пия никакви газирани напитки. Пия вода, по 2-3 литра на ден от кана с филтър. Всяка вечер изпивам концентрат по 50 мл. или домашно вино 200 мл. Не съм ял сладко от 15 години, мразя го. Използвам 1 кг. кафява захар годишно, за направа на домашен хляб.

EDM electronics:
Да, прекаляването с храната е може би по-вредно от нездравословната храна. Казват количеството за едно ядене трябва да бъда толкова, колкото да се побере в шепите ти.

Колкото по-малко храна поемаме, толкова по-здрави. Трябва да се става гладен от масата. Това не е много лесна работа. Когато се преяжда се отделя хормон на растежа от черния дроб, който кара клетките да се делят по-бързо. И вместо примерно това деление да става за 1,5 г., то се случва за 1 г. или  още по-скоро. Така се изчерпва ресурса им и настъпва по-бързо старостта. Клетките имат също брой цикли, като яйцеклетките, но малко по-голям брой.

Имаше правен опит с мишки: едните им дават да преяждат, другите се хранят нормално, а третите ядат 3 пъти по-малко. В крайна сметка преяждащите ги хващат всички болести присъщи на съвременния човек и животът им е два пъти по-кратък, ония дето се хранят нормално, боледуват и живеят нормално, а ония дето се хранят с 3 пъти по-ниско калорична диета живеят 2,5 пъти по-дълго и не боледуват от нищо - факт!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия