Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

За една ангина в повече

(1/5) > >>

Orenda:
 Първо да благодаря на всички, които ми писаха и дадоха съвети
Ето за какво става въпрос, Разболявам се постоянно от ангина (силно зачервено гърло, не мога да преглъщам от болка, 39,5 температура)
Последния Антибиотик, който пих зинат (на всяко разболяване ползвам различни антибиотици,6-7 ангини за 1 година)
Последните 2 ангини ги изкарах през 7-8 дни, като за всяка ангина съм приемал антибиотици по 10 дни.
Сега приемам имуностимуланти, и нещата се подобряват но все пак е рано да се каже. Кръвната картина ще покаже (не съм я правил, защото трябва да мине известно време след приемането на антибиотика)
Похарчих огромни суми за лекарства и зъболекар, понеже ми казаха, че може да е от зъб. Извадих всички пломби (здрави) и ги направих наново, извадих мъдрец, който не беше пробил и куп други неща.(ненужни)
Панорамни снимки на зъбите за да се види дали има някъде нещо - всичко е наред
Друг доктор ми каза алергия и неправилно хранене - спазвам режим за храната, направих основен ремонт на апартамента (тук беше заподозрян Мухала, но и него го няма вече, а ангината си стои :'()
Само да кажа, не съм пушач и не пия твърд алкохол(имам непоносимост започвам да повръщам веднага...), само бира и сега когато е студено Винце.
До преди две години не бях ходил на лекар от 5 години, и единствено съм приемал е Аналгин в крайни случаи.
Сега последния доктор иска да махаме сливиците, но не искам, защото доктора не е на 100% сигурен. А без сливици ще ме удари направо в дробовете.
Отказах се и от бирата защото е газирана.
Кръвните показатели са в норма освен - Антистрептолизинов титър (АСТ) Допустимата му стойност е 200-250 kU/L Моите стойности на АСТ са 800
д-р Михайлов, знам за него той е следващата ми спирка.
Проблем, болестта става все по-начесто и все по тежко го изкарвам
Това е в общи линии
Поздрави и успех на всички

miromad:
Здравей Orenda.
Има един потребител на форума на 001-lab.com, който твърди, че има устройство, което лекува различни заболявания (възможно е и за ангината да помогне), но трябва да почакаме малко, докато публикува схема и видео с подробно описание на устройството и неговата настройка. Но за хората, които нямат време да чакат е дал своето скайп име, за да могат да се свържат с него и да получат данни по-рано. Ако разбираш добре руски или имаш познат, който говори руски, мога да ти дам скайп името му и да се свържеш с него.

EDM electronics:
Здравей колега Orenda,

Като човек, който доста си е блъскал главицата със здравословни проблеми, бих ти дал следният съвет:

Посещението на лекар няма да ти излекува хроничното състояние, единствено може да ти облекчи симптоматиката временно и после пак ще има рецидив, т.е. връщаш се в изходна позиция

От всичко което описваш за себе си личи, че от край време си се лекувал неправилно, по указания на докторите. Пил си с години антибиотици, което е направило имунитета ти неспособен да се бори с банални инфекции, а самите бацили са станали резистентни и са се скрили по-надълбоко, там където кръвообръщението е по-слабо и няма да бъдат обезпокоявани. Появи ли се тонзилит, предвещава, че нещата са готови да тръгнат по-навътре по стави и хрущяли, не дай-боже в нерви.

Причината за това състояние е натрупването на благоприятна почва в организма за развитие на микроорганизми, после неправилно лечение, като не се ползва собствения имунитет /да се остави високата температура да си свърши работата/ а ми със страх се прибягва до лесния и порочен начин веднага към антибиотиците. Така след години имунитета закърнява и хроничното заболяване е налице. Това обече не спира, след време се появява друго хронично заболяване. Лекарят изписва още други лекарства.... и така край няма. Това може де ти предложи официалната медицина. Ако сега не ми вярваш, след време сам ще го проумееш, но ще си загубил ценно време.

Вече на 40 год. възраст организма е претъпкан с токсини, мръсотия. А къде живеят бацилите - на бунището. На чиста почва няма бацили!

Мога да ти кажа кой е единствения правилен път, да ти посоча литература, която трябва да научиш /не просто да прочетеш/, но само ако проявиш интерес.

Аз съм се убедил, че хората предпочитат лесния начин - лекарствата и временно да решат проблема, като подтискат симтомите. Но това си е техен избор.

Аз също преди 10 год. имах ринит, тонзилит, синузит, фарингит, целогодишна алергия и мн. други - всичко е заради това, че слушах тъпите лекари. Сливиците се промиват самостоятелно с приспособление, което се прави за 5 мин. Ползват се разни билкови отрови и пр., колоидно сребро, прополис, цитросепт и т.н още много др. Това се прави за да се спасят. Те са лимфен орган и спират инфекциите още горе, за да не отидат по-навътре. Махнеш ли ги вероятноста от бронхити или пневмонии се увеличава в пъти.

Със здраве!

caduceus:
Orenda
Пробвай това, чисти много добре - правя го от години когато има нужда, но е добре и профилактично
http://www.zemianazaem.com/archives/176 - Пречистване с олио

Изчиства ти се цялата устна кухина от боклуци, отпушва носа, оправя гърло, стяга венци и т.н. - универсална система. Ако се прави на гладно, след почистване на езика и зъбите и измиване, е най-ефикасно. Може и да караш на вода или плодове по един ден в седмицата и ще си ОК до месец най-много.
Поздрави

gotiniq7:
Една много ефикасна рецепта за ангина от мен. Смесват се еднакви части пчелен мед и сода бикарбонат, и преди лягане вечер се изяжда 1 супена лъжица като не се пие вода след това. На сутринта ангината си е заминала. Преди години и аз имах същия проблем, гнойна ангина всяка седмица. След като опитах содата с пчелния мед, проблема изчезна :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия