Предполагам е по-ниска от тази ако се кара на газ.
Ето какво успях да намеря в нета. Глава на някаква машина преди и след използване на ацетон.
Абсолютно никъде в нета не успях да видя някой да се оплаква от проблеми с автомобила си от използването на ацетон.
Напротив всички се хвалят как автомобилите им работят по тихо и по икономично. Успях да се свържа със някакъв американец, който използва ацетон като добавка към бензина от 3 години. Каза ми, абсолютно никакви проблеми.
Ето още малко положителни резултати, и пак съжалявам за лошия превод.
От: [Луис LaPointe]
До: Г. Алън Sterling
Изпращан: вторник, 12 април, 2005 13:32
Тема: Re: Ацетон и мазилна на Q.
Моите 1964 Ford ECONOLINE Ford Ван продължи над 20 години с ацетон, използвани през цялото това време в газ. Отидох 567.000 мили преди 80 по-долу вятър хлад замръзна водната помпа на 16 декември, 1989 г. в Сейнт Пол. Когато извадих главата, цилиндрите са от 0,004 до 0,007 стена износване. Бях направил клапаните в Уисконсин през 1983 г., но те не са наистина се нуждаят от смилане. Аз просто ги полочиха. MPG е средно 26 на пътя.
Моите 1995 Neon, че сега е на 10 години 130.000 мили и се провежда с ацетон през цялото време. Тя работи перфектно. Абсолютно перфектно. Само средно 45 MPG В града миналата седмица. И точно миналия уикенд, което е средно от 50 до 73 MPG на изпитателен пробег чрез Уисконсин със специални устройства, пробег прикрепен. Никога не е имал двигател работа.
MY 1990 Caravan се завтече много до около 190 000, преди на tranny излязоха за четвърти път. Винаги с ацетон до 25 MPG. MY 1997 Caravan все още работи чудесно и е 130.000 мили от него.
Нашите 1996 Олдс получава 25 MPG в града.
СПИСЪК НА ДРУГИ автомобили и камиони, е твърде дълъг, за да бъдат изброени тук,.
Всички тези коли са Torco масло в тях и Болдуин филтри и свещи на NGK.
Факти. Абсолютно вярно факти. Моят Gauge Scan не се лъжа, и нито I. Какво данни показват тези хора? Действителните данни. Действителните резултати на тест.