Здравейте момчета!
Преди няколко месеца един приятел ме запали на тема хидрогенни системи. Разказа ми, че дават много добра икономия на гориво, мощност на автомобила, намаляват СО2 и още куп предимства, които вече не помня (все пак съм жена и не ги разбирам много тези неща
, а и след като разбрах за намаляване разхода на гориво, другото вече не ме интересуваше) Та поразрових се в интернет и попаднах на някакъв американски сайт (докато четох информация за въпросните системи, стигнах до извода, че американците са най- добри в тази област). Поръчах си хидрогенна система от там. След около 2 седмици получих пратката. Мой познат, който има сервиз, монтира системата. Момчето изпълни съвсем точно инструкцийте, които ми изпратиха, заедно с хидрогенната система, рестартира компютъра, така както беше написано. В началото имах икономия около 3л/100км, но само при първите 100км. Сега ми остана само по-голямата мощност на автомобила, което пак е нещо, но не това беше целта ми. Започнах да чета в интернет различна информация по темата, за да разбера на какво се дължи липсата на ефективност. Попаднах и на вашият форум, където прочетох доста интересни, но за съжаление неразбираеми за мен неща. В една от темите някой споменаваше за импулсен генератор, който прави системата много по- ефективна. Имаше и линк на индийски сайт, който предлага такива импулсни генератори. Питането ми е, какво е мнението ви за тях? Биха ли свършили работа в моя случай? Виждам, че имате доста богат опит с хидрогенните генератори, умни момчета сте, разбирате от химия, физика и автомобили (за разлика от мен
), а се оказва, че за да ползвам успешно системата, май трябва да разбирам от всичко това, за да се преборя с липсата на икономия на бензин. Моля дайте ми съвет какво да направя, да си поръчам ли такъв импулсен генератор от този сайт? Пропуснах да кажа каква е колата, сигурно и това има значение. Става въпрос за Subaru Forester 2.5 Turbo STI.
Много ще съм ви благодарна, ако се опитате да ми помогнете с някакъв съвет!