Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (44/59) > >>

sheki:
има един закон за непоисканото добро ...  който търси намира https://www.facebook.com/groups/467889853274360/

а относно кислородната вода тя е няколко пъти по оксидираща и кара всичко подред с нея трябва ама много да се внимава. За това просто си пием дезинфектанта хлорен диоксид :)

--- Цитат ---хлорният диоксид е ефективен срещу всички виреещи във водата микроорганизми – алги, бактерии, спори, вируси и други патогени в т.ч. и резистентните към хлор. ClO2 действа като разрушава клетъчната мембрана – този механизъм не позволява на микроорганизмите да развиват резистентност, което е изключително важно в нашия свят, където много организми развиват резистентност срещу конвенционалните биоциди и антибиотици. В резултат от използването на хлор за дезинфекция на питейна вода може да се образуват много нежелани остатъчни продукти като халогенирани въглеводороди включително хлороформ, хлорамини, диоксини. Употребата на ClO2 елиминира образуването на тези замърсители.
--- Край на цитат ---
не сме открили топлата вода просто намерихме и друг начин за употреба :)

източник

sheki:
Ето друга гледна точка  http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Current/NeshtoPoveche/society/Bulgaria/Pages/2702%20MMS.aspx

--- Цитат ---
Популярност у нас добива лечението с ММС-натриев хлорит (NaClO2), наричан още Miracle Mineral Supplement - Чудотворният минерален разтвор. Това е по-слаб окислител от кислорода и не може да окислява здрави телесни клетки. Проф. Надка Бояджиева от Медицинския факултет на Медицинския университет в София разясни за "Хоризонт до обед":

Интервенозната употреба на натриевия хлорит е патентована в Австралия, но не като лекарство. В Европа се използва за изчистване на вода и храни. Хлоритът убива много микроорганизми. Това е дезинфектант. Не бива обаче да преекспонираме употребата му при онкологични заболявания. Има очистващ ефект например при клизми и рак на червата и рак на женските полови органи. Различните видове рак обаче са различни по механизъм на лечение. Има приложение при рак на кожните заболявания. Това вещество не лекува болести, а повлиява имунната система. Знаем за странични ефекти като гадене и повръщане. Много хора имат силно проявена слабост. До този момент няма доказано пряко токсично действие върху нормалните клетки в организма.

Цялото интервю с проф. Бояджиева можете да чуете в звуковия файл.

--- Край на цитат ---

edin:
Продължават да говорят неистини. Как толкова време не разбраха, че не става дума за натриев хлорит, а за хлорен диоксид. Натриевия хлорит е прекурсор, а не активното съединение. Няма оправия, ей.....
И ще ви кажа, защо се получава така. Защото , колкото и да ми се правят на светци, има комерсиален елемент. Еоксида е причината, за бръщолевенето на подвеждащите аребвиатури, намекващи за някакъв минерал. Какъв минерал бе? Всичко се свежда до газ разтворен във вода.

svetlio760:
Поне не се мре от тоо ММС аз съм го купил вече и започнал да го ползвам-засега нищо особено не става с мен, но като вземе да ме трови ще се откажа- мирисът му много напомня на басейните значи се използва масово за дезинфекция на басейни, където много деца се нагълтват с водата от там играейки си в басейна- не умират и не се разболяват от това, но не мисля че стават по-здрави! Така или иначе ще стане ясно до седмица-две, за сега го пия и нищо не се случва!

valex:
Искам да споделя и моя скромен опит с ММС.
Първоначално се опитахме с един приятел да поръчаме натриев хлорат от "Лабимекс". Те не продават на крайни клиенти затова пробвахме през една фирма за лаболаторни химии. Мотаха ни доста време и накрая нищо не направиха. Затова се насочихме към  ЕОxide 0,75 ( http://www.chemoxide.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=74 ). За два дена пристигнаха двата разтвора (изрично говорихме да за отделно компонентите, тогава имат голяма трайност) 0.5л и 1л. Цената със доставката е около 40лв. Като поръчвате казвайте, че разтвора е за обезаразяване на кладенец. Разтвори се смесват така: първия р-р (по-малкото количество: натриев хлорат) 1мл, а втория р-р (по-голямото количество: киселината) 2мл.. Отмерват се с една сринцовка в някакво шишенце с плътен капак от 20мл.. Добавят се 17 мл. вода и се разклаща силно. Добре е шишето да е непрозрачно или да се обвие с алуминиево фолио. Държи се в хладилник. Разтвора който се получава е с цвят на лимонада и силен мирис на дезифектант. Задължително се изчакват поне 7 часа за да завърши реакцията. Получава се концентрация на хлорния диоксид 0.75% или 7500 ppm. Концентрацията е по-голяма от препоръчаната 0.6%, но няма значение то така или иначе пак се разрежда с вода.
Първите два дена почнах с 5 капки на 4 часа  (разредени в 50-100мл. вода ). Нямах абсолютно никакви неприятни изживявания :) . Само миризмата е малко неприятна, но ако не я дишаш нямаш проблем. Вкуса си е добре.  Нищо не почуствах затова преминах на 1мл. сутрин и вечер. Общо 2мл. на ден. Това е някъде между 25-30 капки май. Пия така вече по-вече от една седмица. Нямам никакви оплаквания или подобрения. Имах проблеми с два зъба по това време. Нямам подобрение от пиенето на ММС. Имам подобрение от работата на зъболекаря ми :) .  Май ще взема да вдигна количеството.
Сега вече мога да тествам и на жената :) .

Същевременно моя приятел пие два пъти по-вече. Наблюденията му са, че разтвора убива гадинките които са в стомашно-чревния тракт. Не е наблюдавал подобрения другаде. Това е абсолютно сигурно защото той се занимава с  биорезонансна диагностика. Има няколко уреда за изследвания и съответно се е изследвал преди и след като пие ММС.

Брат ми, който е в Испания си купи там и си направи ЦДС гледайки съответните видео филми. Пие май по 5 капки през няколко часа доколкото знам. Но и при него както и при мен няма никакви оплаквания или подобрения.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия