Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (57/59) > >>

edin:
Аз пих Еоксид. Не е отровен, но има по -добри методи.

svetlio760:
Един билкар от родния ми град Стара Загора е успял да постигне един невероятен спиртен извлек, който мори всичко!!! Буквално! Вземам вече трето шишенце и ми прочисти организма от всичко- антипаразитна програма! И уж е антипаразитна програма, а дори брадавиците ми намаляха! Със сигурност знам че има всичко горчиво вътре- жълта тинтява, пелин, орех, карамфил, кой знае защо канела и още не знам какво! Не казва повече билки гадината, пази си го да не му падне цената и въпреки това пак ще си го купя! 25 лева струва и ако някой иска да се прочиства или лекува от каква да е бактерия или дори вирус да обажда- ще го свържа! Аз съм втрещен от това направо!!!
 Друго всичко си е както си тряя, но да пиеш нещо през устата и то билково и да ти лекува брадавици.... те такова животно нема!!!!
 Ешерихия коли- това е една гад, която си стои в стомаха и помага, но понякога мутира и слиза към бъбреци, пикочополова система и прочие и си нямате представа колко е ината!!! Умори ми я за две седмици!!! Казвам това защото представа нямам как така- нормалното е да убие всичките бактерий, защото между мутиралата и полезната има разлика колкото между канал и река да речем! С брадавиците същата работа- брадавицата си е твоя собствена клетка част от организма ти!!! Отде знае таа билка кво да убие и кво да остави.....???!!!

Аtos:
Светльо, когато има такава избирателност,самата билка не убива бактериите, а създава най-добрата среда в организма, при която той сам се справя с тези неща!
Иначе досега да си се скъсал от стомашно разстройство...:)
Когато няколко дена вземаш силен антибиотик например, той унищожава вредни и полезни бактерии и храната предизвиква разстройство, понеже не може да се разгражда добре.
Затова после се налага да вземаш и пробиотик за възстановяване на чревната микрофлора.
Ако в твоя случай не е така, преполагам, че този "илач" би имал и антионкологично действие:)

EDM electronics:

--- Цитат на: svetlio760 в Април 01, 2015, 09:15:48 pm ---Един билкар от родния ми град Стара Загора ................ако някой иска да се прочиства или лекува от каква да е бактерия или дори вирус да обажда- ще го свържа! Аз съм втрещен от това направо!!!

--- Край на цитат ---

svetlio760 дай някакви координати на тоя изобретател. Ще го пробвам и ако наистина е така както го рекламира, що да не се лекуваме с това чудо при нужда.

valex:
svetlio760
По теорията на един мой приятел с голям опит с унищожаване на вируси, бактерии и други гадинки брадавиците също се получават от вируси. Така, че като се унищожи конкретния вирус се унищожава и брадавицата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия