Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
Bat_Vanko:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 17, 2012, 05:21:25 pm ---Питам се, кой ли си имал предвид, че тук все за отравяния и изгаряния се говори? А можеш ли да ми посочиш поне един случай на отравяне или изгаряне с MMS, ама не сега да го търсиш в Гугал, а предполагам щом си седнал тънко да се драчиш, вече отдавна си го намерил. Някой няма ли да спомене ползите? - или този някой от д'е пък да знаЙ.
--- Край на цитат ---
@EDM, само ще цитирам мой познат лечител-екстрасенс "Когото съм лекувал - никой не се е оплакал!!!... Бог да го прости!!!"
Умната!!!
Физик:
Докога ще чакаме отговор на въпроса, зададен от mi68? 8)
piton2012:
За какво ти е отговор колега? Има ли някакво огромно значение? Ако има ще си позволя аз да отговоя. Няма двойка. Правилно си е написано.
Физик:
Ние говорим за онова, което има двойка, моето момче. А не говорим за онова, което няма двойка.
piton2012:
Абе колега физик ли си химик ли си не знам, ама като говориш за нещо и тврдиш, че Знаеш за какво товориш, защо питаш тогава. Нещо ти се губи врзката между въпросите и мисълта. Човека ти го е написал и аз като си нямам работа пак ти го казвам, ама ти ..НЕ. "Ние си говорим за друго". Ами говорете си и като си го Знаете не питайте, че нещо връзката с кораба майка е лоша.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия