Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
jhonjhon:
Писах по тази тема само защото има много голям експериментален опит с това съединение и резултатите са добри. То може да въздейства и върху вредните гъбични образувания, които не се повлияват, а може би се стимулират от масово използваните антибиотици. Мисля, че такова евтино решение за много здравословни проблеми никак не се нрави на фармацевтичните компании. Така както евтините енергийни източници не се харесват на петролните компании. Това си е съвсем логично заключение по повод на неморално корпоративно поведение.
PyroVeso:
EDM electronics - не, колега. Колегата PyroVeso просто има химическо образование, и не че парадира с него, ами то е резултат от интереса му към химията и природните науки от дете, т.е. парвил е опити преди 25-30 години, някои от които и със солите на хлороводородната, хипохлористата, хлористата, хлорната и перхлорната киселини (хващам се на бас, че не знаеш как се наричат солите им), най-вече защото бертолетовата сол се използва в пиротехниката, а амониевият перхлорат - в твърдогоривните ускорители на Space Shuttle. Няма да споменавам какви неприятни изненади съм спретвал с 2,4,6-тринитрофенилдиазониев перхлорат на недобронамерени даскали и нищо-неподозиращи съученици...
Та въпросният колега направо изпада в Тексас като прочете някоя отявлена химическа глупост, и изпада в ужас само като си помисли, че и останалите теми в сайта (по които той е несведующ, но желае да се образова) са написани на подобно ниво на компетентност...
Само като прочета едно-две изречения от типа: "Натриевият хлорит на прах съдържа 80% натриев хлорит..." или "Един йон на хлор диоксида е изключително малка частица, която съдържа огромно количество енергия и сила." и повече не ми трябва да чета от въпросния сайт...
Преди време имаше и една глупост, че подобно действие на MMS има и кислородната вода, бита венозно. В статията беше написано гениалното прозрение, че "атомарният кислород е най-силния антиоксидант", а то е точно обратното. Като резултат - един познат от централна България сериозно пострада от необмислени експерименти... добре че прескочи трапа (което не беше сигурно...)
Не на последно място: през хилядолетията твърде много отделни средства са набеждавани за абсолютна панацея при лекуването на множество или на всички болести. За съжаление обаче, и до ден днешен такава панацея не е известна - нито официално, нито апокрифно (тук да сложим и малко конспиративен елмент... ;)). Единственият разумен извод, който смятам, че се налага от това е, че универсално средство просто НЯМА! ...Говорим на чисто материално ниво и въобще не споменаваме, че всъщност Съзнанието определя и ръководи всичко, и че на практика всички заболявания са (психо-)соматични, някои от които избиват в телесна симптоматика, а други - не.
Въпреки всичко, колега, знай, че те уважавам, и че си ми един от любимите форумни персонажи, особено в частта със самоделните печатни платки, практическите електронни схеми и множеството експерименти около турбонатори и т.н. (виж това с chemtrails-а и другите глупости го пиша, че ми се е привидяло...)
jhonjhon:
Ако позволиш да те цитирам:
"Говорим на чисто материално ниво и въобще не споменаваме, че всъщност Съзнанието определя и ръководи всичко, и че на практика всички заболявания са (психо-)соматични, някои от които избиват в телесна симптоматика, а други - не."
Напълно съм съгласен и това трябва да се напише на входа на всяка болница. Защото официалната медицина се опитва да излекува човека преди всичко чрез прием на някакви вещества. И ако възникне заплаха за това общоприето схващане, осигуряващо функционирането на фармацевтичната индустрия, се включват всякакви законови и институционални механизми за отстраняване на алтернативите. Ако някое вещество дава по-добри резултати от постоянно бълваните нови лекарства, защо хората да не го ползват за овладяване на кризисни състояния? Това не е решение за всичко и завинаги, но може да спаси някого в критична ситуация. Проблемът е в морала на индустрията с лекарствата. Нека това вещество да се изследва по всички правила. И ако дава добри резултати, защо да не се ползва?
EDM electronics:
Интересувам се от доста време от алтернативна медицина, по неволя, без да имам претенциите да съм или да ставам лекар. За 10-тина години доста практика имам в тая област и доста познания понатрупах, въпреки че звучи нескромно. Естествено, макар и бавно всеки труд се заплаща рано или късно.
Още един път благодаря на колегата teslov. Той представи нещо, което аз чувам за първи път. И след като гредах филма в който има интервю с не един приложил върху себе си това откритие - по-скоро вярвам отколкото да съм скептик, въпреки че винаги имам едно на ум. Действието на MMS може да се провери по елементарен начин и без да се бърза да се пие. Но дори и да се пие не виждам нищо вредно. Че кой не е слагал на салатата си сол и лимонов сок ;D?
Колега PyroVeso, виждам че я разбираш химията много повече от средностатистическия българин. Моята е на ниво 8-ми клас или по-точно това което е останало от него. Не бих могъл да коментирам изобщо кое е за смях и кое не по хим. съединения. Но ти по-добре вземи да гледаш филма, а пък после коментирай. Гледам на всичките ти въпроси в него е даден отговор. Имай и предвид, че откривателя е миньор, а не химик или лекар. Също като Шаубергер - горски стражар а пък прави двигатели на летящи чинии или пък Капанадзе - архитект в стил Мак Гайвар от кол и въже направи чудо в електрониката. И при Капанадзе няма логично обяснение все още, но работи.
Аз съм позитивно настроен към този метод. А разликата межда окислителя хлор-диоксид и кислорадната вода е от земята до небето - обяснения във филма!
За панацеята също се говори във филма - такава не се приписва на хлор-диоксида - НЯМА!
И понеже съм изключителен фен на Г. Малахов ще ти кажа какво мисли той за панацеята: КОМПЛЕКСЕН ПОДХОД
Мисля, че MMS-а би могъл да бъде част от комплекса.
Естествено е тази тема да няма интерес, това показва, че хората във форума са здрави и нямат належащ здравословен проблем, което разбира се е добре. Но умният е добре да трупа знания и за това, което ще му потрябва в бъдеще, понеже здравословния проблем рано или късно ще е неизбежен при абсолютно всеки - тялото старее, работните клетки умират, намалява жизнения капацитет.
Понеже видях по-късно: Колега PyroVeso, виждам че си чел книгите на Естер Хикс.....за Съзнанието. Да отчасти си прав, макари и формулата на Естер да не действа винаги и при всеки, пък ако ще и задника си да скъса да мисли позитивно. А защо е така и защо подобни автори "успяха чрез Съзнанието" да станат щастливи и да натрупат тлъсти суми от продажбите на книгите следствие и рекламата на филма "Тайната", отговор има в книгине на Ян Ван Хелсинг или по-точно "Книга за един милион евро".
Ако инжектираш на една мишка канцеро-токсин тя ще развие огромен тумор за около седмица. Изводът е, че не всички заболявания са психо-соматика. Ако човек въпреки уравновесения си и благ и позитивен характер се храни нездравословно и задръсти черния си дроб с токсини, които в последствие завъдят и паразити, ще се разболее цялото тяло от интоксикация и множество хронични болести, като артрити, алергии, възпаления и т.н., това е следствие на соматика и няма никаква психика-съзнание-чувства, чисто чревоугодничество, което тъй много обичат да практикуват "много религиозните".
Поздрави!
Discorder:
Нека и аз да се направя малко на компетентен може ли? :)
Първо връзката дух-тяло е двупосочна , човешките същества са сложни системи в които двете"половинки" функционират заедно и обменът между съзнанието и материята не спира никога.
Както и да е , днес поръчах малко количество NAClO2 и като пристигне реактива ще го тествам. Ще пиша за подробностите
Ако не се появя в следващата седмица не го пийте тва нещо :D (последното в кръга на шегата разбира се)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия