Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (17/59) > >>

velstar:
Може да сте прави за хлорния диоксид.
Аз имам от него и го използвам за други цели, но много бързо и лесно мога да проверя тези твърдения и да ги потвърдя или опровергая.
В лабораторията имаме всичко необходимо за да направим пълен анализ, как действа този химикал на вируси и на здрави безвредни клетки. Въпросът е дали ще ми бъде разрешено да направя това изследване, понеже материалите, които използваме са от най-висок клас и никак не са евтини.
Що се отнася до другите лекарства, аз съм напълно убеден, че ако лекуват едно ще вредят на друго, все пак е химия.
Не знам в другите заводи как е, но в завода при нас бутилките за минерална вода се произвеждат, след термична обработка се мият машинно, в стерилна среда с вода и няма никакви препарати, така че няма как да има остатъци от химия в тях! Може да сте напълно спокойни като консумирате минерална вода "Девин"! Аз гарантирам за това!  :)

Velektra:

--- Цитат ---В лабораторията имаме всичко необходимо за да направим пълен анализ, как действа този химикал на вируси и на здрави безвредни клетки.
--- Край на цитат ---
velstar, много ще ти бъда благодарен.
Аз от 2 месеца го ползвам и има много добри резултати спрямо диабета ми, но ме е страх още да се зарадвам, защото похваля ли се за нещо и обикновено ми се случва нещо лошо. Обратното обаче не важи за съжаление.

radoraev:
Приятели,от година почти не спя и се ровя като плъх във всяка нова статия, пост, тема за ММС в България и извън нея. Създадох 2 групи във фейсбук заедно с Кери Ривера, която излекува напълно 71 деца от Аутизъм с ММС. Създадох преди 5 дена блог, в който синтезирам огромно количество информация и добри хора ми помагат да превеждаме най-новите статии за арестите на Андреас Калкер (първи помощник на Джим Хембъл), за атаките на FDA, за нововъведенията с ЦДС, клипове с изцелени, споделяния от Българи относно изцеленията им с ММС, както и вчера направих онлайн тема, където една варненка поиска нейното лечение да бъде ежедневно обществено достояние.....
Ще се радвам ако мога да съм полезен!!!

http://mojo/тире/bulgaria/точка/blogspot.com/

oneman:

Определено си свършил много работа.
Поздравления!

Прегледах набързо сайта и от утре ще започна да чета систематично.
Имам един въпрос. Каква е твоята лична история (опит) с MMS?
Има ли я в сайта, защото аз от беглия преглед не успях да я намеря.

Ние тук споделяме информация, но най-голяма тежест има личния опит на участниците във форума.
Така се пазим донякъде от дезинформацията и 'кьор фишеци', които ни губят времето.

radoraev:

--- Цитат на: oneman в Декември 19, 2012, 02:17:55 am ---Ние тук споделяме информация, но най-голяма тежест има личния опит на участниците във форума.
Така се пазим донякъде от дезинформацията и 'кьор фишеци', които ни губят времето.

--- Край на цитат ---
Нямам кой знае какво да споделя. Понеже в семейството ми знаем някои неща и практикуваме някои неща та не боледуваме никога.
Имах страхотен зъбобол 3-4 дена подред преди 2 месеца и се изжабурках 7-8 пъти с по 5 капки ММС в 50 милилитра вода. От тогава няма и помен от каквито и да било болки, кариеси и други. Да го наречем случайност.
Приятели, мисля, че заглавието на темата ММС срещу фармация е тотално грешна и ще привлече не доброжелателни погледи.
ММС не е лекарство и не лекува. ММС оксидира клетките на тялото ни и убива патогени, от там нататък имунната ни система си знае работата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия