Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
EDM electronics:
Колега radoraev, от един отбор сме, но ще перифразирам последното ти изречение:
ММС оксидира патогените около клетките и вътре в тях, защото имунната ни система не работи добре поради ред причини. Работещата на 100% имунна система не се нуждае от нищо. Има имунни системи, които унищожават и най-страшните вируси - това са ми го казвали лекари, които са откривали антитела в пациенти, които иначе не са били болни никога.
ММС помага на оная имунна система, която има проблем, като унищожава противника и дава възможност тя да се възстанови, за да работи на 100%. Но това ще стане след полагането на целенасочен труд.
Перманентното пиене на ММС след излекуване, няма да направи организма по-устойчив, напротив след спирането му е твърде възможно да има рецидив.
MrDeath:
Здравей radoraev,
Наистина доста труд си положил - поздрави и от мен.
Имам една забележка към сайта - Поправи моля те цвета на текста. Така черно на червен фон - много болят очите и след това никакво ММС не помага :)
Започвам да го чета .
Seeker:
--- Цитат на: radoraev в Декември 19, 2012, 12:29:11 am ---...... която излекува напълно 71 деца от Аутизъм с ММС.........
--- Край на цитат ---
За определено пряко въздействие върху клетките ММС е възможно да действа, но при аутизъм !!! Или става въпрос за друго състояние на организма или се прави нова дефиниция на аутизма! Нещо не ми се връзват понятията. Със същия успех ММС може да се прилага при шизофренията и маниакално-депресивните разтройства.
@ radoraev
Какво е аутизъм, според твоето лечение с ММС?
oneman:
--- Цитат на: MrDeath в Декември 19, 2012, 10:40:26 am ---...
Имам една забележка към сайта - Поправи моля те цвета на текста. Така черно на червен фон - много болят очите и след това никакво ММС не помага :)
Започвам да го чета .
--- Край на цитат ---
Моят съвет е да смениш червеното от шаблона.
Зелено, синьо, дори някакъв сив нюанс, но не червено.
Много е уморително и дразнещо при дълго четене, дори да е в периферията на текста.
radoraev:
--- Цитат на: oneman в Декември 19, 2012, 11:39:11 am ---Моят съвет е да смениш червеното от шаблона.
Зелено, синьо, дори някакъв сив нюанс, но не червено.
Много е уморително и дразнещо при дълго четене, дори да е в периферията на текста.
--- Край на цитат ---
Не става бе приятел, колко часа се мъчих и дори си дадох логина и паролата на разбирачи и пак не става. Остава си червено и толкоз - и мен ме дразни. Пак ще погледна да видим какво мога да измисля :(
Моля ако знаете някой, който в секция ,,Излекувани споделят" иска да сподели като коментар нещо за своето изцеление да го насочите!
Ето от този пасаж, който нарочно подчертах с червено започва ПРОЗЕЛИТИЗМЪТ на тогоз! - ВНИМАНИЕ! - "прозелитизъм" означава ПРИВЛИЧАНЕ КЪМ РЕЛИГИОЗНА ОБЩНОСТ ИЛИ ВЯРВАНЕ.
Модератор
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия