PyroVeso, очаквах и ти да се появиш, накъде без тебе.... Ще чакаме и третия мускетар - инженера от планетата Земя, да видим и той как умее да рови из Гугал и как без пректика ще убеди аудиторията.
Прегледах всички постове на колегите взели участие в темата, но уви не видях някой да е любител на хлора. Със скромните си познания по химия, от обща култура и от съветските филми помня, че хлора го използваха нацистите, като химическо оръжие. Но щом ти се вижда толкова черно - нека искат хората хлор, нека. Ако имаш предвид хлора съдържащ се в готварската сол, не знам колко е вреден, но в хлорния двуокис със сигурност не е вреден, нито придизвиква възпалинея /симптом на отравяне/, нито изгаряне в посочените за прием концентрации.
Ще ме извиниш, че ще изплагиатствам един твой израз; цитирам по памет: "Някой хора все негатовото гледат, а хубавото никога не виждат".
Питам се, кой ли си имал предвид, че тук все за отравяния и изгаряния се говори? А можеш ли да ми посочиш поне един случай на отравяне или изгаряне с MMS, ама не сега да го търсиш в Гугал, а предполагам щом си седнал тънко да се драчиш, вече отдавна си го намерил. Някой няма ли да спомене ползите? - или този някой от д'е пък да знаЙ.
Друг път винаги си бил прецизен в постовите си, всяка дума на място, павопис и т.н., но този път явно не целиш да се намери истината - /има ли полза от MMS или отрова ли е той/, а просто си чешеш езика и се радваш самодоволно и саркастично. Ти нали уж не беше такъв човек, бил си се променил, не като преди, или викаш то т'ва дето го говориш само за другите се отнася?