За всички които се интересуват от земеделска "паранаука"
Малък подарък от мен, проверен на практика! Преди два-три дни ми напомни за това един приятел - бил съм му говорил за това, негов познат пък го е направил, съответно имал огромни домати за разлика от миналата година и бил много доволен.
- Цел на занятието - Увеличаване на добива, по-силни и здрави растения, избягване на торене и химикали /екологично земеделие/, по-полезни за здравето и вкусни зеленчуци и плодове.
- Използвана техника - маркуч за поливане, чешма, лехи, дървета
- Материали - парче маркуч, пръчка, медна ламаринка, тиксо, тел или канап за фиксиране на маркуча
- Научна база - практически знания за натрупването на оргона /од, прана, чи/ във флуиди. Източници: Виктор Шаубергер - енергиен синтез при двойноциклично движение; Неформални радиестезични методи за количествено и качествено измерване на енергията; Малко акъл
- Практическо изпълнение:
http://prikachi.com/images/326/5014326v.jpghttp://prikachi.com/images/327/5014327M.jpgНаправа на "активатора":
1. Вземате една тояжка /не пръчка, трябва да е 2,5-3 см дебела/ и навивате на нея едно парче маркуч два оборота по часовниковата стрелка, гледано от входа към изхода. Следете маркучът да не се сплесква силно, а да е с почти кръгло или елипсовидно сечение /
леко сплескан/. Това е важно!
2. Две правоъгълни парченца медна ламарина се усукват по оста така, че потокът вода, който се движи покрай тях, да се върти по часовниковата стрелка.
3. Набутват се ламаринките на входа и изхода на парчето маркуч. Трябва да влизат плътно и да запазват формата си вътре - т.е. да не се сплескат настрани като ги вкарате.
4. Свързвате цялото нещо с маркуча, където е удобно - за да минава водата през него. Готово, може да поливате смело!
Резултат - силно активирана вода на изхода на маркуча, заряд около 9,5/10. При само една ламаринка - 9,3, което показва че може и така. Алуминиева стоманена или др. не се препоръчват, медта е катализатор на оргонния синтез.
Желая високи добиви на всички любители-земеделци!
Поздрави