Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Mагнитен двигател, използващ точката на Кюри

<< < (21/30) > >>

Аtos:
Да,има варианти,по пътя назад парчето метал може изкуствено да се охлажда бързо,минавайки през флуид(вода,масло или друго),за да се ускори цикъла.А при огромна система,може да се затвори топлинната обменност и част от отдадената топлина да се усвоява за повторното загряване...

hakim go:
Бля блля бля :) някой въобще работи ли по идеята или само умува !? На теория е едно но модела намира решението!
Та трябва ми малко помощ за метала който използвам... биметалните пластини от защити са малко бавни и се огъват като се нагряват но имам и метала който ми трябва но от къде да намеря още такъв?! Що се отнася до принципа и така обсъжданите проблеми двигателите се охлаждат какъв е проблема това да се прави и с магнитите?! е да загуби ! Но пред 20-те процента кпд на двг-то този е много по ефективен а му трябва само топлина, дори да е от огъня на дърва :) И накрая магнитните сили определят топлината необходима за процеса така се регулира системата! То е много логично, но трябва един поглед на модел, за да се открадне идеята :) тоест, има нещо объркано в този, който обсъждате ! Моля без злорадства, а за помощ! ! !

Радико:
Разбира се, че продължавам да работя по този, вече проект а не идея. Бих ти помогнал с каквото мога стига да разбера какво точно искаш да правиш защото нещо не схващам каква е ролята на биметалните пластини тук. Ако искаш да направиш нещо което се задвижва от биметални пластини или от такива от нитинол, това е за нова тема защото такава май няма в форума. Тук става дума за друг ефект.

hakim go:
Точно за същия ефект говоря и всеки го знае просто тествах и с биметали. Та от къде мога да взема метал ламарина с точка на” Кюри” ,по възможност под  t= 500 0 C . Не се и надявам да намеря сплав като тази която ми попадна случайно от USA прожектор, сертифициран за танкери … но поне нещо близко! Говоря за двигател където тази сплав е като швейцарски часовник но уви… По интересното и е, че има много рязък  t –диапазон на точката на „магнетизъм”!
   Първо се ражда идеята, после се правят тестове и опити а накрая се излиза с проект който е решил проблемите, и е действащ  -според мен е такъв реда за това казах ИДЕЯТА но не  го казвам за да се заяждам! 

hakim go:
И още нещо защото не съм много вещ тук и не мога да редактирам поста си!  Проблема ми идва от там че повечето метали "сплави по-точно" губят магнетизъм след известно време (например неръждавейката) за разлика от тази !!! Аз съм инженер КДВГ а не химик, та имам някой нясноти по въпроса... Що се отнася до принципа който вие обсъждате, аз съм пробвал волфрамова жица която се нагрява чрез ток , това си действа перфектно -е магнита си иска охлаждането :) Другото е че не всеки движител се нуждае от бързина на цикъл която искате да постигнете а от мощ на цикъла тоест когато принципа не позволява скорост се търси мощност а тя се постига по много други начини. И накрая:  - Пробвах да патентовам [за в България - ( по закон )] нещо което няма нищо общо с това и видях как Софийски бизнесмен си напълни джобовете с идеята ми. Та този път се надявам да стигна ....  :)  Ще се радвам на помощ, идея за ламарината....
                              Всичко добро желая на форумчето нека радва хората и за напред!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия