Здравейте Колеги,
Ето и моите размисли по хармонизатора:
Като за начало прилагам патента за хармонизатора на Слим и Катарина. На английски е, за което се извинявам, но когато ми остане време ще го преведа на български. В описанието на патента има доста интересни неща:
"1. [0012] Наскоро беше установено, че когато усуканата двойка медна жица се закали и след това сплеска с чук (да стане плоска), то лечебните свойства значително се увеличават.
2. [0013] Освен това беше установено, че ако усуканата двойка жица се прегъне на две и след това се усучат двете вече усукани двойки т.е. двата края на вече усуканата жица (надявам се ще ме разберете като видите картинките в патента
), от се получава усилване на ефекта, а допълнителното сплескване - допълнително увеличава ефекта.
Освен това се посочва, че медните сфери трябва да са кухи. Направих проучване за капцитаторите на Тесла - сферата с диаметър 1м, която е била качена на кулата на Тесла е била медна и куха.
В този руски форум
http://x-faq.ru/index.php?topic=11.msg5232;topicseen#msg5232 има пост, който казва, че предлаганите на пазара хармонизатори не са правилно изработени, което ме накара да се замисля по-сериозно по въпроса:
- Както в патента, така и това, което се продава масово, според мен, не може да бъде 100% изработено/показано правилно. Хармонизаторите са едни много деликатни устройства и тази дейност се контролира от "структури/организации" ... разсъжденията и преценката оставям на вас.
- Когато се прави общата спойка, отгоре и отдолу, на трита тенсор пръстена, то се получава деформиране, което автоматично променя дължината на пръстените. А ако пръстените се слагат един над друг, тогава пък се изкривява общото (за хармонизатора) тенсор поле, тъй като пръстените не лежат вертикално в една височина.
Тук
http://www.youtube.com/watch?v=7u4ZzZvmyf4 е даден домашен опит за хармонизатор, който ме навежда на следните мисли:
- Хармонизаторът би трябвало да се изработва от 6 тенсор пръстена (а не от три), чиято
точна дължина няма да се промени при влагането им в завършената структура.
- Пръстените следва да са сплескани, за да се постигне усилване на тенсор полето, за което се говори в патента.
- Когато пръстените преминават през спиралата ще образуват хексагон. Вероятно ще възникнат противоречия за хексагона, че символизира звездата на Давид или пък, че е символ на негативна енергия... Аз бих отговорил, че килийките в медната пита са хексагони, каквато е и атомната структура на графита. Темата е безкрайна...
Тази медна поставка, на която стои хармонизатора, според мен също е излишна! Всяко вмешателство в тороидното поле е излишно. Медната поставка, посред мен, изкривява етерния тороид!
Ще очаквам вашите коментари по горните ми разсъждения защото определено нямам вътрешното убеждение, че всичко написано от мен е вярно