Интуитивно предполагам, че всичко за което говори Кеше е вярно, въпреки, че все още не е демонстрирал нищо!
Дори не съм си го и помислял, че развитието на научака и техниката се е изчерпала до сегашното си ниво и по-нататък няма нищо. Виждаме, че всичко което се показва във фантастичните филми след кратко време става реалност. Дали Кеше ще е този, който ще даде на света тези фантастично звучащи технологии или някой друг, това не е от значение, рано или късно това ще се случи.
Появата на Кеше не ми се струва спонтанна, напротив появи се в определено време, свързано с някакво важно събитие. Мисля, че е свързана с политическа стратегия на Иран, относно заплахата за война от страна на САЩ. Това е нещо, като средство за защита. Предполагам е пределно известно на САЩ, че Кеше говори за реална технология, и че тази технология моментално ще се разбере и от най-бедните държави, които много бързо чрез нея ще ги догонят в технически и военно-технологичен аспект. Ще стопят около 50-100 год. разлика от раз. Тогава хегемонният план ще се окаже нататък невъзможен. Изконната цел е Русия и нейните богатства!
Щом Иран успяха тихо и кротко да "опитомят" най-модерният разузнавателен безпилотен самолет на САЩ, чийто разработка е струвала няколко милиарда долара, като го принудиха като с дистанционно управление да го приземят на свое летище, значи тези персийци имат нещо, което целенасочено демострираха. После Обама в изявление пред теле. канал, рева като малко дете да им върнат самолета, каза им, че това не е хубаво дето го правят
. Дори не му се е задйствала защитата на саморазрушение
.
Това, че нашите централни теле. канали са яко цензурирани и не предават реалните външнополитически събития, манипулирайки общественото съзнание, че тоя или оня имал ядрено и химическо оръжие и всеки момент иска да го използва, не означава, че нещата стоят именно така. По руските канали дават други новини!
Агресията срещу Иран и въобще дестабилизацията на целия близкоизточен регион е провокирана единствено и само от агонията на една умираща империя, чрез краха на финансовата ѝ система и обезценката на долара - една хартийка, с която са наводнили целият свят, с невъзможност от страна на САЩ да бъде осребрена.
Та според мен, Кеше е в плана за защита. Не бързайте да заклеймявате, да анатемосвате. Да не се срамувате после, че погледът Ви не стига по-далече от носа. И не мислете, че с 30 евро ще се изхранва "ментеливата фондация". Тези събрани средства не стигат само за пътните разходи. Тази фондация, екипът, сградите, оборудването изискват сериозен донор, а не някакви билетчета от представления.
Ако САЩ се откажат от инвазията в Иран, Кеше нищо няма да покаже, ако ли не, видите ли, че Кеше вече прави демонстрации по света и по разни телевизии, очаквайте Ал Джазира да предава екшън на живо с не щастлив за никого край и голяма вероятност за използването на ядрено оръжие.