Каква е идеята на поста точно?
Не на поста, а на постовете му въобще - повсеместно.
Идеята аз я разбирам така:
Търсим трибуна за изява и показ на знания, които ни липсват, но ни се иска да ги имаме. За мен несъмнено е така. В тези постове се бръщолевят компилации общо взето от десетина термина от физиката и електротехниката /не и от електрониката/, много измислени термини свързани в невъзможни теории, граничещи с пълна простотия.
Ясно личи, че няма никакъв практически опит. За толкова години, освен никому ненужни и неразбираеми теории, не видяхме някаква практическа разработка по-сложна от вързани на кръст 2-3,
забележи - пасивни елемента!Продължават да се създават безмислени теми, само защото някой иска да се докаже.
Изгоненият колега
VITAN беше на светлинни години итлектуално разстояние в сравнение с този, но беше изгонен, защото коментираше наистина важни теми, които повечето в този форум ще осъзнаят едва след години, а някой никога.
Колегата
caduceus също беше доста интелигентен човек и ценен кадър на този форум. Много ме кефеше начинът му на изразяване. Никога не е говорил глупости в постовете си. Личеше, че е ерудиран. Защо беше изгонен - така и не разбрах.
MZK, крайно време е да свиеш тоя чадър. Струва ми се, че е от сантименти на съжаление.
Добре е да знаеш, че форумът тръгна надолу, когато
VITAN и
caduceus бяха изгонени от тук!