Радико < не схванах, какво имаш в предвид с линка, който ми даде към другата тема. Аз го прочетох, идеята там е ясна но не ми стана ясно идеята от теб към мен ( в смисъл съгласен си двамата да се захванем с електролизера с графитови електроди или... ).
До Майстора > да мисля да е за "стандартен" електролизер ( т.е. не сухи клетки и т.н. ).
Аз затова и питах дали самия графит се разпрашава, защото ако е така то тогава има износване на електродите, което не е добре, тъй като в конструкцията, която съм измислил за електролизер те няма да могат да се сменят след време т.е. износват се електродите и изхвърляш клетката.
Ако на някой му е интересно може да се опитам да кача тук скица на конструкцията. Не търся нищо комерсиално в това, а само за лично ползване, така че ако мислите че има "хляб" в тези електроди да седнем да го направим и да си се радваме на постиженията после ( доколкото попрочетох форума е в криза именно затова че всеки мълчи, опитва се да си "постеле" и си мисли че в гаража ще открие "чудото" и ще стане боогат ).
Съдбата си знае своето и дава просветление на тези, които мислят в друга посока различна от комерсиалната ( лично мнение )