Здравейте! Вижда се края на петролните монополисти и от страх, че ще им се прекъсне лапачката, могат да измислят, каквито си искат глупости, но нищо не може да спре прогреса, нищо. Началото на свободната енергия е поставено отдавна, има доста работещи образци, въпрос на време е да се промени света из основи, да дишат децата ни чист въздух, да пият чиста вода и тн. Няма да се учудя, ако обявят за терористи, тези, които имат и използват апарати на свободна енергия за лични нужди или за други нужди. Цялата световна система е тотално сбъркана, още когато е замислена. Тя се уповава на страха, насилието и алчността, а не на съзнанието, така,че ни очакват много бурни времена, конфликти, войни, а може би и апокалипсис, създаден от самите нас, но трябва да минем през това, за да се пречистим и да останат най-достойните, но това не са тези, които ни манипулират в момента. Това е крачка от нашето развитие и е неизбежна, за съжаление. В момента нещата се свеждат до това, че 98% от населението на планетата, са роби на 2% чифути и не само такива, които са толкова алчни и безочливи, и се мислят за богове. Ще настанат времена, когато с един килограм злато, няма да може да се вземе един килограм храна. Дано да не съм прав, но знам, че съм прав, и натам отиваме, защото световното равновесие се крепи на косъм, а докога.......