Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (6/202) > >>

MarioBros:
Здравейте, работя по въпроса за мотора на Бедини, направих опита с вентилатоора, нещо не можах да анализирам резултатите, после го прехвърлих на стъпков мотор пак не мога да отчета консумирания ток, меря го с дигитален амперметър на постоянен ток. Показва ми около 50 милиампера консумация, понякога като меря напрежението на клемите на акумулатора показва от -30 волта до +500Волта.
А и защо са махнали от Ютубето този клип на мит бъстърса с надпис "This video is no longer available due to a copyright claim by Energetic Productions LLC "
Какви права имат върху  енергията  ел компаниите

MarioBros:
Някой може ли да ми каже какво е разбрал от първата схема тука.
Интересува ме бобината как да я изпълня, ако има начин да я изчисля.
И какъв е този извод "Х" от колектора?

agent00:
Пичове, хвърлете око на следния линк:

http://www.metacafe.com/watch/1551318/free_energy_home_generator/

Това май ще бъде първият комерсиализиран вариант на генератор от това естество, цената е 5,000USD. Има ли желаещи за подобно начинание и в България???

ppankov:
ЧНГ на всички и привет от Италия :)
Ще се опитам скоро да кача схемата, в последния момент тръгнах за Таламона и забравих
да я постна тук.
Поздрави.

ppankov:
Привет,
ето я репликацията на ImHoTeP.
В момента нямам никаква възможност да седна и да тествам схемата, но веднага при първа
възможност ще го направя.
Батерията SOURCE трябва да е 12 волта, без значение колко ампера е.
Глим лампата  е между 110-220 волта, диода  сами виждате нищо особено, но ако е по бърз
по добре според мен.
Релето е най обикновено за автомобил, до 14 волта/60 ампера.
Идеята е, че при постъпване на радиантна енергия на самия контакт от вътре на пресовката на платината, по лесно се натрупва. Това е според обясненията на ImHoTeP.
Снимковия материал е от него.
Поздрави

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия