Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (61/202) > >>

madsatbg:

--- Цитат на: bobokom в Юли 18, 2015, 09:27:04 am ---Прочети трудовете на Тесла, там е обяснено много добре.

--- Край на цитат ---

Дай, моля те, линк, където може да се прочете как е описал мотора на Бедини.
Със транзистори и магнити и прочее.
А патентите на Тесла са над 1000.

поздрави

p.s. Михаил Кузмов  благодаря.

caduceus:
juliang
Много има да си блъскаш главата в стената с тия разсъждения /като човечето от картинката ти/  :)
Когато си отговориш как след залепване на една кутия К3 от моите на пластмасовата стена на акумулатора се удебелява искрата три пъти и изгаря всичко /снимано при извадена свещ/ - като съответно вдига мощност и ти пада разхода, тогава ще разбереш и действието на Бедини при автомобилните акумулатори. Нещата са подобни - вкарва се хладен ток, но при Бедини генератора той е ток, а при К3 е в полева форма и се индуцира тока директно в електролита и клетките. Нещата са прости, жизнената енергия /хладното ел. е само една от формите и/ има каталитично действие при всякакви процеси - не само при горенето. Чети проф. Андреев и книгите му за автотермията - на руски са и ги има в мрежата. В резюме - в "Эстественая енергетика", която е номер три. Ето ти линк.
http://sandrtu.chat.ru/And/andreev.html
Кузмов
Бедини го разбрахме и започна да остава назад. Отиваме към Грей, нещата на който са далеч по-мощни. След това - към Тесла и Дон Смит, те са на върха на пирамидата  :) Едно по едно.
bobokom
Радвам се че си видял сам и на практика ефекта от хладното ел. при ДВГ. Дано сега като ти е просветнало малко, спреш да се бъзикаш и с моите неща. Особено ако и Гого ти е казал това-онова по въпроса ;)
Velektra
Трябва да го разнищим Грей, там има много хляб. Ако правиш експерименти по него, дай да работим заедно. Ако има още някой, ще се радвам да го направим в колектив  :)
Поздрави!

bobokom:
Асене, а ти знаеш ли, че твоите неща не са съвместими със зареден с Бедини акумулатор? Човек който си е заредил акумулатора с Бедини е реализирал икономия след като е махнал кутийките, преди това не е имал икономия, а обратното. ;)

П.п.
Аз все още съм убеден, че от твоите неща не се реализира икономия и хората си дават парите на вятъра.

caduceus:
Бобо /не ти знам името, пък ти се обръщаш към мен с моето - затова ще те наричам така/, благодаря ти за мнението, но:
1. Не е добре да се говори общо - ти може да имаш наблюдение на един случай, а аз на стотици. Всъщност може би станаха вече над две хиляди коли, със всички модели оптимизатори - от К1 до К3 :)  Обобщенията винаги са грешни и не водят до никъде.
Има си тема с анкета, където се вижда ясно - а блокирането и е една от мръсните малки тайни на старите админи Алтиум и КО. Вижда се горе в таблицата работи или не първия ми най-слаб оптимизатор К1, пък може и да попрочетеш мнения - освен ако кажеш че съм си ги писал аз както се изрази преди време един тукашен пишман химик-хипнотизатор  :) И тия хора са ми всъщност второ, трето и т.н. до 20-то мое аз  ;D Или щом не става за на стария админ МЗК на Голфа, не става въобще... А???
http://mazeto.net/index.php/topic,6079.315.html
2. Относно първата част на поста, това е наистина странно. Всичко е възможно - от неправилен монтаж /включително от мен в началото и при някои малки модели като Дайхацу-то на Скелета, където си спомням че нямаше никакво място/, през неутрализация на кутиите от някои все пак много редки фактори. Не знам защо е станало така - коя е колата и човека, ако не е тайна? Мога да ми подменя старите кутии с новите малки К3 от последното поколение - те се събират навсякъде. Но Бедини генератор да направи ефект пък К3 не, е доста странно - те работят с една и съща енергия.
Поздрави
ПП
Извинявам се за отклонението от темата, но не започнах аз и трябваше да отговоря. Все пак има връзка с Бедини относно ефекта му при автомобилите.

bobokom:
След като неща ти стават отрицателни, не ми говори, ще започнеш ли да ги подменяш или напротив? ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия