Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (80/202) > >>

PyroVeso:
На мен историята отдавна ми намирисва на някаква приказка от Карлуково (или от 4-ти километър съответно), но викам си - току-виж някой се е объркал и наистина е направил нещо смислено...
Що ли никак не се учудвам на новините, които ни носи Coke2k?
Майстора го каза в най-прав текст...

nizo:
A защо толкова обяснения, след като има един много показателен експеримент, а именно самозахранване. Какво има да се смята и чуди, ако може да се самозахрани, значи честито, ако не може, не е края на света ... ще си остане едно хубаво зарядно и така.  ;)

Yoro:
Здравейте!

Вече няколко пъти ви писах колеги, че ще ви покажа клип.
Специално за Maistora52 или "Snaiper".Все ми е тая от чие име пише ще му пусна всичко тия дни.Въпреки, че той се държи много враждебно и заядливо.Прочетете линка който ви пуска  Maistora52 вече няколко пъти и ще разберете за какво става въпрос там, но ще трябва да видите какво пише и преди това ако не са го изтрили...
Всичко съм описал в гаража, но щом това ще ви улесни ще ви го покажа в съкратен вид.Що се отнася до схемата, то тя е точно това което съм показал още в началото там.Ефекта се получава като се направи точната бобина и ротор с магнити а не от промяна в схемата.
Ако не исках да ви покажа всичко нямаше да пиша.Очаквах, че някой от тези които отдавна работят по това ще се включат и съвместно да направим нещо още по добро но...

g1905:
Жоро, ако аз бях на твоето място, щях да им кажа - добре, няма да ви занимавам повече, както кажете, с грешка съм. Мисля, че имаш достатъчно хора, с които контактуваш и работиш.

prp:
А закона за запазване на енергията как се преодолява? Това е най-важния въпрос в случая. Според мен това устройство си е изцяло подчинено на него. И закона на Ленц също? Автора да обясни моля как ги преодолява?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия