Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (92/202) > >>

h2motor:
Производителите на батерии произвеждат нови батерии и това зарядно което ги възстановява няма да им влезе в работа. Същото нещо е с производителите на коли. С добавяне на минимални количества водород при изгаряне на горивото по клапаните и горивната камера се отлагат много по малко нагари, но при чисто новите двигатели нагари няма защото те още не са работили. Добавянето на водород има положителен ефект, когато нагарите са по малко или отсъстват и детонация настъпва по трудно. Съответно детонационните датчици не задействат режими на работа с по-малко предварение в запалването и така се "лови" повече енергия от изгаряното гориво. Нямало как добавянето на малко водород да доведе до 10-20% икономия на гориво ! Има си как и е напълно реално да се случи.

h2motor:
PyroVeso, как точно се случва разрушаването на сулфатното покритие върху електрода. Вероятно имаш виждане по въпроса. Ако имаш желание напиши.

coke2k:
https://youtu.be/V65dCbs0Rqw
Това е от днес. Това което се вижда е нагревател който консумира 10А от последователно свързаните батерии 24 волта сумарно. Токоизправителая захранва генератора с 18В 2А. От всички бобини които съм сложил работят само 2 ..... другите 3 чакат доставка на транзистори.  Все още не е настроен както трябва. Това ще стане като дойдат частите и като направя нови платки тъй като тези са ми от старото бедини и половината елементи не са  в норма. Грубо казано - вземам над 200 вата от батериите и 40 вата от токоизправителя и в един момент нещата се изравняват. В момента не мога да осигуря повече от 18 волта 2 ампера  това са възможностите на изправителя. С малък нагревател който консумира 5А на 24В батериите се зареждат без да се отразява това на входната консумация от 40 вата. Това е за сега. Не бързайте да се радвате все още не гарантирам коп над 1 , но има неща които наистина ме притесняват и мисля че това е пътя.

juliang:
"Този клип е частен..."

lda_has:
coke2k Хубаво даваш обяснение на работата, но от това което показваш се вижда само следното показано на заснетото. Явно го виждаш само ти. Може да греша, но когато е дадена отметка "Този видеоклип е частен" си остава само за тебе.

Атанасов_Хасково

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия