Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (95/202) > >>

Михаил Кузмов:
Yoro, coke... ще си види грешките и ще ги осъзнае. Но ти никога, защото си се вживял до наглост във величието си !

Yoro:
 Михаил Кузмов от опит зная, че не е лесно да проумееш, че си бил заблуждаван цял живот, но сигурно и ти ще го преодолееш и ще престанеш с глупостите от които аз лично капитал не правя.
На фактите не може да се противоречи.

Maistora52:
Поука от майстора (nizo): "Три пъти МЕРИ, един път режи!"
а калфата (yoro) : "Бе, се го режем, и се е късо!"...
...
Ех Жорка, Жорка! - имаш ентусиазъм за експедиция до Марс, но никога няма да постигнеш удовлетворение и обществено признание, поради простия факт, че се държиш надменно с приказките си...
Добре, направил си твоята РАЗЛИЧНА "бединка", искаш да я популяризираш, искаш да помагаш на невежите експериментатори със съвети... но едно нещо във всичките ти приказки - дори и да са адекватни на разработките ти - е, че нямаш най-важното човешко качество показващо възпитание - УВАЖЕНИЕ към мненията на събеседниците ти...
...
И сам Бог да ми е насреща, и да ми внушава, че съм някакъв простак-неандерталец, мигом го свалям от трона!
Е, това ти е проблема драги... чуваш само себе си! - другите ядат доматите с колците!
...
Добре, че поне спря да употребяваш понятието "униполярен (едно/мулти/полюсен) двигател на Тесла!", че беше направо смешно.
...
Иначе,БРАВО, работиш, бориш се... постигаш разни ефекти, ама не слушаш и другите "посветени" в тайните!
Очакваме с нетърпение да постигнеш СОР над 1...
Успех!

Yoro:
Точно ти    Maistora52 ми изнасяш урок по нравоучение.Като се има предвид, че точно ти пишейки не се съобразяваш с нищо и по велик и нагъл от теб няма.
Или имаш име за хубави думи и друго за остри и нагли писания.Да се изнася на показ нещо писано на лични е от най етичните неща...
Прочети какво си писал ти ако не са го изтрили и тогава давай уроци.

Ако искаш и можеш ни просвети в тайните.
Тайните на какво? На успеха или на неуспеха или на взаимоотношенията.

Не съм променял името на темата и то си е точно.

Yoro:
Ако Maistora52 още не е разбрал, че генератора има КПД над единица сигурно ще трябва да се срещне с калфата и ще се научи да гледа и мисли...

Обади ми се. Надявам се, че като видиш ще го проумееш.
Въпреки, че човек който е посветен в тайните трябва уж да включва от няколко думи а има и клип.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия