Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
Yoro:
Да h2motor това го зная.Пиша да заредиш батерия като консумираш от батерията 10А в същия момент а не за генератор който захранва и други консуматори.Това което пишеш е съвсем друго.Чети ..
Зарядния ток е 4-7А като консумираш 10А от батерията и тя се зарежда.Като включиш 10А към батерията зарядния ток не се променя.
Генератора консумира 4А в този момент.
Михаил Кузмов:
По добре нарисувай схемата ! От видеото и разказа не е особено ясно ! Източник генератора, консуматори батерия и активен товар, амперметри, волтметри КЪДЕ, КАК са вързани ?
plcsoft:
Yoro, извинявам се че, влизам в спора но, на видеото аз видях на стрелковият уред показание около 4А до 5А. Отделно на амперклещитите показанието беше 6,67А. Никъде не видях показание 10А. Нито пък консуматора ти. Искам да кажа че, съм ти съмишленик. Но , все пак нека бъдем коректни. В интерес на всички е!
Yoro:
Да прав си.Трябваше да пиша, че това съм го правил до 10А.На клипа е 5А,но пробвай да заредиш батерия от която в същия момент се консумира 5А.Консуматора е реотан и стрелковия уред показва колко консумира.
Това сравнение с алтернатора на автомобил е абсурдно.Като работи двигателя не се консумира от батерията.Тя консумира.
Ще се постарая да ви направя клип с обяснения.Явно немите клипове са объркващи.
Михаил Кузмов:
Yoro, хем консумираш, хем зареждаш ! Ако това става едновременно, значи са свързани паралелно генератора, батерията и реотана. Къде са вързани уредите с които мериш ? Къде е вързан осцилоскопа ? Какво трябва да ни покаже той ?
Най на края се чудя ? След като твърдиш че не може да се мери, защото било неизмеримо случващото се, защо мериш ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия